Slet čarodějnic

Každý rok máme na sletu čarodějnic jiné téma. Neplánujeme ho. Vyplyne tak nějak samo. A pokaždé se na něm všechny, které se na sletu sejdeme, bez problémů shodneme. Letos jsme probíraly sexualitu našich politiků. 

Ale než jsme se dostaly k sexualitě, shodly jsme se na tom, že sexualitu našich politiků předurčuje už jejich slovní projev.

Nudný, bezpohlavní projev pana ČSSD.

Marně skrývaná arogance pana Lidovce.

Uhlazená řeč pana Odees.   

Rozčvachtaný projev pana Topky.

Jediný, kdo nám svou mluvou nevadí, je pan ANO.

Udělaly jsme na svých košťatech dvě radostná kolečka naprostého souznění, a když jsme se opět slétly, přešly jsme volně na sexualitu našich politiků, kterou, jak jsme se už před tím shodly, předurčuje jejich slovní projev, takže není moc co řešit.

Nudný, bezpohlavní projev pana ČSSD, neslibuje "v posteli" žádné velké rozšoupnutí.

Pryč s ním.

Marně skrývaná arogance pana Lidovce může sice "v posteli" někdy trochu překvapit, ale po tom, co řekl, že si ženy samoživitelky mají najít chlapa a vzápětí se nechal v televizi omlouvat svým kolegou, který použil na jeho omluvu i to, že je pan Lidovec nemocný - jsme daly všechny svá košťata k zemi.

Pryč s ním.

Uhlazená řeč pana Odees v nás všech shodně evokuje pocit, že pan Odees se i při sexu kontroluje, jako by byl před televizními kamerami.

Pryč s ním.   

Rozčvachtaný slovní projev pana Topky nás všechny irituje o to víc, že by se dal lehce poopravit, kdyby si ovšem pan Topka nechal od profesionálů svůj rozčvachtaný slovní projev poopravit, což v překladu znamená, že sex s panem Topkou prostě někdy vyjde, ale proboha, kdo má čekat, jestli to bude zrovna dneska?!

Pryč s ním.

Jediný, kdo nám svou mluvou nevadí, je pan ANO. Mluví tak, jak mu zobák narostl, všechny mu rozumíme, pan ANO ví, o čem mluví, proto se často i tím, co říká, baví.

Ano, pan ANO je chlap, který nás všechny baví, shodly jsme se a zvedly jsme svá košťata vzhůru k temnému nebi, ze kterého pro tuto noc zmizely hvězdy, protože jsme je naším rozzářeným sletem, nenechaly svítit!

Pan ANO umí mluvit a pan ANO to umí i "v posteli"!

Sem s ním!  

 

Autor: Irena Fuchsová | úterý 2.5.2017 23:55 | karma článku: 19,63 | přečteno: 783x
  • Další články autora

Irena Fuchsová

To tedy nechci. Jsou trapný...

18.4.2024 v 0:41 | Karma: 27,66

Irena Fuchsová

Setkání v metru

1.4.2024 v 22:42 | Karma: 26,03

Irena Fuchsová

Můj život s Kukurou

26.3.2024 v 15:33 | Karma: 40,10

Irena Fuchsová

Kolínské ráno s kanalizací

15.3.2024 v 23:12 | Karma: 30,31