Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

když porovnám situaci před II.WW a situaci teď -ekonomickou, politickou, sociální, tak mám obavy, že vaše maminka měla pravdu...

1 1
možnosti

Konec je blizko. Budou strasliva jatka, jake si ani neumíme představit. Stejne jako si lidi neumeli představit, když zacala WW1 co se bude dit v Yperach a na Marne a u Verdunu tak my si ani neumíme představit to peklo co nastane, az lampasaci vytahnou svoje soucasne hracky. Ale mozna do te doby zvitezi na cele planete islam a jelikož všichni vime, ze je to náboženství miru, tak zavladne celosvetovy mir.

2 1
možnosti

Idnes vás dnes "vyvážil". Chtěla bych mít vaši naivitu. Dost jsem toho procestovala, ale nikde jsem neměla tak strašné zážitky jako žena než v muslimských zemích.

0 0
možnosti

Mam obavu, ze vase maminka se te valky docka. Malokdy v dejinach byla totiz tak prizniva konstelace svetovych vudcu, kteri jsou zcela bez moralky, bez koncepce, ale zblbli az k idiocii a predevsim zbabeli.

1 0
možnosti

můžu používat vaši definici současných vůdců? Ta je absolutně dokonalá

0 0
možnosti

Máte pravdu v tom, že to nebude válka, jakou zažila vaše maminka.

4 0
možnosti
Foto

Přesně, výstižně jste to popsala. 

Strach je přesně to, čeho chtějí teroristi dosáhnout. A budiž žalováno, že naši občané tomu ještě výrazně napomáhají, i zde máte podobnou reakci. Sleduji, že u velké části lidí rozumný mozek vyskočil z hlavy a ač se halasně holedbají, jak jsou proti teroristům, tak jim svými projevy výrazně pomáhají.

Díky za váš rozumný hlas.

1 1
možnosti

J26i39ř81í 69Č39e16r72n13ý

27. 11. 2015 12:56

Ale na lehkou váhu to také nemůžeme brát a musíme být připraveni na vše.

1 0
možnosti

Maminku jste uklidnila,A vy se pripravte na Arnagedon.

4 0
možnosti

Pani Fuchsová, krásně jste to mamince vysvětlila. Věřím v totéžR^

1 0
možnosti

No hlavně, Irenko, že máte o válce tak jasno a víte i to, že Erik to zvládne a spasí Evropu!!Co jsou to maminčiny zkušenosti oproti pravdoláskařským multi-kulti ideám. Sluníčkům zdar a idealistům včasné probuzení. ;-D

2 1
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 30,42
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.