Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

no jo, nejtěžší je být konkurence schopna o dvacet let mladším:-)neznám padesátnika, který by v druhém vrhu hledal padesátnici, skoro vždy utíká za mladší;-D R^R^

0 0
možnosti
Foto

Bětunko, konkurence schopná? 8-o Ale jděte! Žena musí být sebevědomá, sebejistá, spokojená sama se sebou a s tím, co dělá. R^ Takovou ženu ani nenapadne, aby myslela na to, že by měla být konkurence schopná. Ona ani žádnou konkurenci nevidí. Konkurence ji nezajímá. Od takové ženy její muž neodejde. Což ji někdy i trochu zamrzí... ;-)

0 0
možnosti
Foto

Sáfryš , Irenko - neúprosná , takřka neženská logika. Když muž odejde jako první , žena už nemá od koho odejít...... Hmmmm , dobrý....;-D

0 0
možnosti
Foto

:-) Otakare, pan Fuchs mi často říkal, že mám v sobě kus chlapa.;-) Chápala jsem ho. :-) Neženská logika muže překvapuje.;-) Když mi jednou řekl, že jsem jako chlap, řekla jsem mu, že si mě asi proto vzal. ;-D A od té doby to přestal říkat. R^

0 0
možnosti
Foto

Spisovatelka Zdena Frýbová to v Robinovi napsala o mnoho lépe a stručněji: za své protivné muže a svůj žlučník si mohou manželky samy. ;-);-)

0 0
možnosti
Foto

;-)Martine, zrovna tak by se mohlo říct: za své nepříjemné ženy a své infarkty, si mohou manželé sami. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Až mě to děsí, jak jste to popsala, žiji si v tom a je to hodně podobné. Ten popis a zkušenost, sedí, je to i z mého života. Karma. Dalo by se o tom povídat.

0 0
možnosti
Foto

Radovane, umím se kolem sebe dívat. Od dětství. Možná je to dětskou obrnou, kterou jsem dostala ve čtyřech letech. Dítě cítí svou vyřazenost a rychle se naučí mít nad vším nadhled. A má porozumění vůči druhým. Vždycky mě zajímali lidé - knihy o lidech. Vypravování. Vztahy, osudy. Své postižení beru jako dar - otevřelo mi cestu tam, kam se zdraví nikdy nedostanou. Je ovšem pravda, že nebylo drastické a dovolilo mi žít život zdravých. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,90
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.