Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ten film je o přeměně transexuála, vdaného ze ženu, operativně v ženu. Při tomto zákroku operovaný zemřel a tudíž už nemůže mít děti, což nechce poslankyně Nytrová, jež se snaží zabránit adopci dětí homosexuálům. Když by se přeoperování v ženu ve filmu zdařilo a malíř nezemřel, nemohla být mít tato nová bytost mít své vlastní děti, jen by jako žena vypadala a našla by se mužského partnera.

0 0
možnosti
DS

Knihu jsem, želbohu, nečetla, paní Fuchsová, ale s Vaším závěrem naprosto souhlasím. Krom mé zkušenosti psané panu Macháčkovi je neoddiskutovatelné, že argument paní poslankyně byl, velice mírně řečeno, mimo mísu a její argumentace zcela nehodná jejího postavení.

0 0
možnosti
JM

vim, že na harmonicky rozvoj dítěte je potřeba jak muž tak žena

0 2
možnosti
DS

Kdybyste napsal, že jste o svém názoru přesvědčen, pan Macháčku, není co dodat. Vaše "vím" však evokuje poznání, že nic nevíte. Znám několik dětí vychovávaných rodiči téhož pohlaví a přála bych Vám poznat, jak harmonicky rozvinuté osobnosti z nich jsou, na rozdíl od spousty dětí vychovávaných páry heterosexuálními (mnohé z nich i několikerými páry, když se muž a žena rozejdou či rozvedou a najdou si partnery jiné).

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS