Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Měla jste je pozvat do divadla. Třeba by aspoň během představení zavřely opusu. ;-)

0 0
možnosti

Vlakem uz jsem nejela strasne dlouho.Stebetajici mlade lidi take moc nemusim.;-O

0 0
možnosti
Foto

Prosím vás, vy co se do mě pouštíte kvůli zutým botám - četli jste můj blog pozorně? Asi ne.;-€ Píšu tam, že si boty zuju v prázdném kupé!!!!!!Dojíždím od roku 1994 a NIKDY bych si boty nezula v kupé, kde někdo sedí. Na rozdíl od mnoha mužů, kteří to udělají a je jim úplně jedno, že nejsou v kupé sami. Příště prosím o trochu pozornější čtení! Takže tak. :-P

3 0
možnosti

I v tom prázdném kupé zůstanete odér z Vašich nohou, nebo před Prahou kupé vyvětráte? Příště prosím ve vlaku o Vaše kulturnější chování.

0 0
možnosti

Mám-li být upřímný, dám přednost žvanícím děvčatům před dámou s nohami na protějším sedadle a taškou na sedadle vedle sebe. I když je třeba z Činoheráku.

1 0
možnosti
Foto

:-) Josefe, když vyjedeme z Kolína a mně je jasné, že už NIKDO do "mého" prázdného kupé nepřijde, dám si pod vyzuté nohy, na protější sedadlo, noviny a odpočívám!!Nikdy bych to neudělala, kdyby v kupé někdo seděl, na rozdíl od mužů, většinou mladých, kteří sedí v kupé, nohy v ponožkách na protějším sedadle a je jim fuk, že je v kupé několik cestujících. Takže tak. ;-)

0 0
možnosti
Foto

;-) Je to skoro jak na blog stránkách, včetně diskuzí. Každej mele svoje a sem tam to někoho i rozčílí;-D

1 0
možnosti

Jeste horsi nez nepretrzite mluveni je nepretrzity smich. Tedy spise pistive hihnani. Vzdycky me napada. CEMU se asi tak ty zenske smeji?

0 0
možnosti

To byste nepochopil. ;-D

0 0
možnosti

Nejdřív podle názvu jsem si myslela, že jste jela až z Kolína nad Rynem:-) Poradím Vám.....vždycky když se Vám na mládí nebude něco zdát, tak si vzpomeňte na svoje. Když jsme se ve čtyřech s holkama potkaly, tak to taky jen hučelo ;-D..a ani jsme se nemusely moc znát.

1 0
možnosti
Foto

:-) Nene, Radko, já nikdy "nehučela". To myslím v dobrém. :-) Postižení od čtyř let (dětská obrna) mě katapultovalo od "davu", ke knihám - i když jsem samotář nebyla, to určitě ne. A co se mládí týče, jsem maximálně tolerantní. Navíc, to, co jsem napsala včera o dívkách, mohly být klidně i ženy o pár let starší. Dokážou totéž. ;-)

3 0
možnosti

Nechtěla bych být Vaší cestující v momentě, kdy máte zuté boty, nohy položené na protější sedačce a další místo obsadila Vaše taška. Myslíte, že Vy s Vaším chováním ve vlaku máte právo na kritiku ostatních. Pochopte, že životní tempo a styl mladých lidí se od Vašeho liší, je tam velký věkový rozdíl.

1 1
možnosti

.. zaráží mě, že se snažíte profilovat jako zcela "korektní, elegantní dáma, jež je nad tzv. průměrem.. očividně se tak i cítí - viz vaše nejapné poznámky o tom, jak cestujete na nějaké činoherní studování" - a přesto vám není naprosto trapné, že odposloucháváte konverzaci jiných, kteří si nemohou (v danou chvíli) užít práva soukromé konverzace.. a ještě si navíc STEZUJETE!, že vám nebylo umožněno odposlouchávat KVALITNE BEZ RUSENI:..

co vy jste proboha za hypokrata! - navíc o tom vydat ještě svůj BLOG = ve smyslu, jak "vy jste normální - ale svět je "nenormální".. (přičemž tím zásadovým momentem je, že VSECHNY posuzujete dle morálky svého mládí před cca 50 lety - a nejste schopna se sama přizpůsobit dnešní době)..

fakt . .radši už nepište, když se pořád cítíte jako OBET.. ;-ORv

2 1
možnosti
Foto

Ještě že si paní autorka nesundala boty a nepoložila nohy na protější sedadlo. Poslouchat cizí konverzaci a pokusit se ji zapisovat jí trapné není, stejně jako to, že by spolucestující měli čuchat odér z jejích upocených chodidel...

3 2
možnosti

Být svědkem kulometného blábolení o ničem patří i mezi moje nejvíc neoblíbené činnosti. R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,90
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.