Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^ Pokud někdo zakázal tento nesmysl, rozhodně ho k tomu nevedl deklarovaný zájem o volný čas prodavaček. A nebo je to velmi nesoudný zákazodárce. Pokud budeme mlčet, zakáže víc! Dovoluji si připojit odkaz -

http://sylvaheidlerova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=563475

0 0
možnosti
Foto

:-) kdy jsou ty časy, kdy na nákupy se chodilo, až bylo potřeba nakoupit:-)obdivuji všechny, co volný čas naplní toulky po obchodech. Irenko, hezký den přeji:-)

0 0
možnosti

Nevadí mi, že budou velké obchody zavřené, ale co jsem nepochopila, proč se to netýká všech svátků a za druhé, že sice nesmějí mít otevřeno a prodávat, ale zaměstnanci musi do práce stejně nastoupit a je jim přidělena jiná prace, jako např. inventura, úklid, prerovnavani zboží v regalech..... takže zákon je takový kockopes. Jenže co bychom od našich kralovsky placených politiků chtěli, že?

0 0
možnosti

Jako obvykle se řeší obchody - co ostatní nepřetržité provozy? Lékaři, zdravotní sestry,hasiči, hutníci? A co takhle řidiči, mašinfírové, průvodčí, zaměstnanci v komunikacích, zaměstnanci elektráren? Vždyť onemocnět, někam jezdit, telefonovat, brouzdat na netu,něco zapálit, zabouchnout si byt, nebo svítit o státních svátcích přeci nemusíte.Rv

2 0
možnosti

to je horší než zoufalé.............při organizaci státu nebo společnosti je to tak, že platy musí být odstupňovány, podle výkonu a složitosti práce, vzdělání a dalších parametrů, ale i při té nejjednodušší práci jako zakládání zboží do regálů je nutné vydělat tolik, aby z toho člověk mohl žít jako člověk........a to prostě s 8 nebo 9 tisíci korunami měsíčně prostě nejde.....to je katastrofa..........a to je to čemu já říkám ekonomické otroctví.......

0 0
možnosti

V sousednim Rakousku a Nemecku umiraji o nedelich a svatcich desetitisice lidi hlady popr. v zime i na podchlazeni (viz statisticke udaje za poslednich padesat let), protoze obchody jsou v uvedene dny zavreny.

0 4
možnosti
Foto

Podle sebe soudím tebe...

Ještě byste měla bojovat za úplný zákaz supermarketů, prostš proto, že vy do nich nechodíte, protože je - při vší úctě - neuchodíte.

Nádherná logika. Jen mi potvrzujete, co si myslím o některých lidech. Zaplať pán Bůh za každého takového, který je v pohodě.

0 9
možnosti
Foto

I56v38a49n 76M22a97r21e24k

4. 11. 2016 21:02

Ten poslední odstavec p.Fuchsová . Měly smůlu, jejich "prodejna" měla zcela určitě méně jak 200 m. čtverečných. ;-(

0 0
možnosti
Foto

:-) Já vím, Ivane. Ale napadlo mě to, když jsem se zdravila s jejich "recepčním", který postává na chodníku a řekla jsem mu: Taky jsem byla v práci... ;-D

0 0
možnosti

proč si myslíte, že je nesmysl v neděli nedělat........ a proč si myslíte, že v Německu tento způsob prodeje vámi označený jako nesmysl fungoval před 35 lety a funguje i dnes.............jsou podle vás tedy Němci nesmyslní lidé ??? nebo jak jste to vlastně myslela........??

2 6
možnosti

J40a49n 97K10o30ř93á47n

4. 11. 2016 20:56

Němci mají moře.

1 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,40
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.