Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Reklama nemá ráda muže a autorka blogu má ráda sprostá slova.

1 0
možnosti

Ta reklama je pochopitelně blbá, jako 99% všech reklam, ale proč hned vyvozovat připokakanost (a tím ponížení všech mužů 8-o) z toho, že si někdo vzal příklad z šéfa ? Každý šéf přece není arogantní hovado, ke kterému je třeba vzhlížet s ponížeností. Existuje dost pracovišť, kde je šéf oblíbený a třeba i vzorem pro ostatní. Jak víte, kterého měla reklama na mysli ?:-P

1 0
možnosti
Foto

I81v92a79n 90V43e21s38e44l87ý

27. 4. 2017 10:52

Reklamy jsou, až na světlé vyjímky, k pláči nebo smíchu. Já mám momentálně jednu k smíchu -tu kde chlap v autobusu vykládá jak se těší na "svoje" pivo a všechny zaujme tak, že i řidič vstane od volantu, leč krajina před čelním oknem autobusu běží dál. Že by to nebyla reklama na pivo, ale na autonomní řízení staré Karosy?

0 0
možnosti

Reklamy je lepší nevnímat. Je jich jenom několik, u kterých se člověk zasměje (např. T-mobile).

2 0
možnosti

ta reklama je debilní (stejně jako všechny reklamy na prací prášky, hygienické potřeby a jogurty...), ale vy jste nikdy nekoupila něco jenom proto, že o tom kamarádky, kolegyně říkaly, že je to dobré?

3 0
možnosti

Kdykoli jsem přistihla svji dceru, že bezmyšlenkvitě civí na reklamy, za jekotu: "Nezírej na ty reklamy, vyžere ti to díry do mozku!" jsem drapla ovládání a vypnula zvuk neb přehodila kanál. Jak vidno, moje reakce byla naprosto oprávněná - sledování reklam má dost děsné následky.

0 0
možnosti

až ty kapky donese příště,tak Vy už tady nebudete ;-D

0 0
možnosti
Foto

Mně poslední dobou nejvíc irituje "zelený mužíček" se skřehotavým hlasem. Ten vleze všude. Usadí se vám v hlavě jako brouk... Jinak televizní reklamy příliš nevnímám. Párkrát jsem na ně naletěla, a teď už je utrum... Vím také, že do výloh (teď i těch televizních) se nejvíc strkalo zboží, kterého nejvíc "leželo" na skladě - a chtěli se ho zbavit. :-/

4 0
možnosti
Foto

nechápu lidi, kteří berou reklamu vážně

0 0
možnosti

;-D;-D;-DDámy-jako muž-bych chtěl mít vaše starosti.Myslím si,že normální muži a ženy už dávno takovéhle druhy reklam dávnou vypouští z hlavy.Já většinou v době reklamy se jdu najíst,nebo uklidit;-D;-D;-D.A jestli jsou muži v reálném životě předposraní, tak myslím si,že to určitě není následkem reklamy.Že vás neirituje reklama na vaginu pod kontrolou,nebo jestli má kvasinkovou infekci,nebo bakteriální infekci?

5 0
možnosti
  • Počet článků 746
  • Celková karma 30,01
  • Průměrná čtenost 2346x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.