Diskuse

Zlatá mládež

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já z té diskuse tedy žádnou pachuť necítím. Děcka provedla klukovinu, která jim v tom momentě připadala vtipná, a zpětně v diskusi s Vámi se v podstatě všichni chovali velmi slušně. Osobně mi tón studentů vůči Vám vyznívá výrazně smířlivěji, než tomu je opačným směrem.

A upřímně, paní Ireno, vy jste se v mládí nikdy žádné rebelie nedopustila?

PS: A pochopitelně, že ve škole hodiny TSN jsou, jen divoké mládí si občas nedá poručit. Tak tomu bylo vždy, a tak tomu patrně vždy bude.

6 1
možnosti

Přesně, jak jste to napsala.

Asi to tak trochu souvisí s tím, že každý je tak starý, jak se cítí. Jsem na tom s věkem podobně jako autorka, a mě to přijde taky jenom jako studentská recese.

3 0
možnosti

Já si myslím, že nejdříve by bylo potřeba převychovat stávající politiky a poté by se možná chovali také jinak studenti.

2 0
možnosti

Studenti vidí kolem sebe hodně horších příkladů toho, co by se nemělo dělat adělá se. Stačí se podívat teřba do vyšších pater politiky. Přelepit hlavu nějakého politika pozvánkou studentů na majáles mi připadá na rozdál od autorky jako docela vtipná studentská recese.

4 0
možnosti

On ten pan Coufal je možná nějaký kámoš pí Fuchsové.

Miroslav Coufal

Miroslav Coufal Rodinný bankéř senior

https://www.modrapyramida.cz/kontakty/financni-poradci/99817677

1 0
možnosti

Myslím si to,co pan Šesták níže.Prostě to studentům připadalo vtipné,nic víc bych za tím nehledala.

P.S. Skupina Máme rádi Kolín je na fb uzavřená,takže se na fotky nelze podívat a posoudit,ale celkem si to dovedu představit.

Ano,nedělá se to,možná je to dokonce trestné,ale nějakou zlobu nebo aroganci bych za tím opravdu neviděla.

Pokud vám to tolik vadilo,mohla jste to nahlásit správci reklamní plochy nebo přímo Policii ČR,ale jaký má smysl vychovávat studenty přes fb-to mi uniká.

4 0
možnosti

Máte pravdu, nedělá se to .. ale mnohem děsivější jsou sprejeři a "rytci" v oknech dopravních prostředků :-(.

8 0
možnosti

Aroganci bych do toho netahal, to jen študáci prostě ještě aparátčiky a papaláše všeobecně neberou vážně a nemají k nim úctu.:-)

7 1
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,59
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.