Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Fuchsová, jsem podobně mladý jako Vy. Mladou frontu kupuji od roku 1967. Nesporným faktem je, že žurnalistů je u nás velmi málo. Proto s prezidentem nesouhlasím. Těch 5 lidí by mne chybělo. Všechen další odpad, jako komentátory, politology, výrobce politologů a ČT bych propustil a uzavřel tak jejich přístup k lidem. Já když vidím jak na ct24 poučuje 25-Ti letý historik či politolog a loudí z něj názory nasměrování lidé z ČT tak to vypínám. Nepodceňuji mládí. Vyhledávám je. Potřebujeme je. Ale tohle?

Víte jak jsem byl nadšen když začal vycházet Reflex? Do chvíle kdy přišel Šafr a jxd. Škoda papíru. A to za jejich žurnalisty a komentátory bych dal ruku do ohně.

Je to tady žumpa, která cítí svou moc a využívá ji. Škoda.

1 1
možnosti
JR

J28a14r33a 93R51a14n31k

22. 5. 2017 2:02

Skoda, ze zapominate, ty vykriky "ja se Vas nebojim" a na vzdy znehodnocene Hovory z Lan, navsteva klenotu byla kriminalni lhostejnost ke skutecnym narodnim symbolum, trenky si zaslouzil. Ostatne, i dcera Katerina rekla sve:

http://revue.idnes.cz/katerina-zemanova-o-prezidentove-viroze-ffy-/lidicky.aspx?c=A130601_002309_lidicky_zar

1 1
možnosti
JR

J61a88r70a 70R43a76n41k

22. 5. 2017 1:57

Mozna, ze jsem Vas blog nepochopila, ale pan Zeman se chova presne tak neprezidentsky jako jeho zarny priklad v USA, ktery se stejne docka sveho impeachmentu, tady uz se hlasuje. Ani navsteva Izraele to nevylepsi, prozdradil Lavrovovi a Kislyakovi zdoj informaci, ktery pochazi z Izraele....

1 1
možnosti
Foto

je mi líto, že máte problémy,ale proboha rozlišujme. Mně káždý přiblblý titulek vadí také...ukazuje to opravdu na jakousi kobylkovatost. Na druhou stranu...kde to píšou? Kdo to píše? Napsal by tohle Saša Mitrofanov? Nebo Karel Steigerwald? jiní takoví? Takže panu prezidentovi odpustíme, že paušalizuje jakoby nic...

A za druhé...nikdo mi tu nevymluví, že tuhle bitvu začal Miloš Zeman. A to v momentě, kdy novináře přestaly bavit jeho bonmoty a častá zapomínání... a jeho výkřiky o zku... novinářích velmi dobře známe takových dobrých osm deset let. Jeho stav je stavem věku a kondice adekvátní k věku a pojetí života. Ale to neznamená, že se budu dojímat, říkává -li osoba cosi takového celou dekádu. A je-li inteligentní, má mu být nadto jasné- že styl humorné české nadsázky zdaleka nemusejí přijmout humorně všichni na planetě a rázem si tak dělá reklamu diktátora... a z naší země cosi v otazníku.

5 1
možnosti
Foto

Radko poprvé s Tebou zásadně nesouhlasím. Novinářskou žumpou se špatně plave a nejenom proto, že velikost lejn je různá. Ona ta lejna mají stejnou barvu a podobný smrad. A Stajgr? Kultura projevu se Ti líbí? Ech...

2 1
možnosti
Foto

Paní Ireno, mám rád Vaše blogy a vážím si Vás pro lidské postoje.

Nicméně, ono tak úplně nejde o nějaké posmívání hlavě státu. Tato funkce je jakousi výkladní skříní té které země /většinou známe jméno presidenta či představitele vládnoucí strany, jinak téměř nikoho/, takže posuzujeme danou zemi podle toho, jak mluví a vypadá její představitel.

To, že pan Zeman je nemocný, je jasné. Že jej nemoc omezuje fysicky by při skvělé duševní kondici nevadilo. Podobných jedinců je v historii dostatek a nikdo nezpochybňuje jejich význam. Miloš Zeman však chátrá i duševně a to vadí. Jeho výroky u nás i v cizině jsou ostudné a naší zemi škodící.

Úplnou katastrofou však zůstává fakt, že by mohl být v úřadě dalších 5 let. Umíte si představit rok 2023 a jeho stav jako hlavy státu?

6 0
možnosti
PL

Zajímavý názor.

0 0
možnosti
JC

U nás přece již dlouho skoro žádní novináři nejsou, jsou to jen mizerní prodavači emocí. Z vašeho článku je to více než zřejmé.

2 2
možnosti
MS

Všude jinde ve světě si všímají každého zakašlání hlavy státu (viz třeba okamžitá informovanost o nevolnosti kandidátky na prezidentku USA H.Clintonové po volebním mítinku), protože je v obecném zájmu, aby tato osoba byla jak duševně, tak fyzicky fit. Co můžeme čekat od člověka, který je po dvoudenním cestování a jednání zdevastován tak, že se sotva pohybuje ? V jaké je asi duševní kondici ? A co když bude třeba řešit nějaký vážný konflikt, vyžadující dlouhodobou soustředěnost ? Koneckonců, je to taky nejvyšší velitel naší armády.

4 1
možnosti

Autorka blogu se nejprve neopomněla pochlubit, co vše ona zvládne v seniorském věku při problémech s chůzí. Svoje aktivity může provádět v sedě, na rozdíl od pana prezidenta, který by při státních návštěvách chodit měl. Jinou energii má muž v dynamickém pohybu, jinou muž šourající se o holi, případně sedící na golfovém vozíku. Jsem ráda, že nás novináři seznámili s potížemi pana prezidenta. lidsky s ním soucítím, ale jako představitel státu je to docela ostudné. Věk a fyzická kondice bude pro mě jedno z důležitých kriterií v další volbě. Srovnejte si Macron, který vyběhl energicky schody po dvou a Zeman, šourající se o holi a podpírají ho /či spíše nesou/ jeho spolupracovníci.

7 1
možnosti
VV

No ano, srovnejte si tedy take Ceskeho a Francouzskeho volice.

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, paní Ireno, vnímala jsem tak i já některé novinářské články, a nejen v Blesku, v idnes, ale i jinde. Copak ti "fit-novináři" a jejich šéfredaktoři už úplně ztratili empatii, cit - a soudnost? Vždyť kolik je mezi námi občany nemocných a hendikepovaných lidí - a nejsou jen nemocní a staří, ale i mladí lidé po úrazech. A těch starých, kteří mají různé problémy, zejména pohybové, bude stále přibývat. K prezidentovi, zrovna tak, jako i k některým jiným politikům, mám určité výhrady, ale aby byl neustále shazován a zesměšňován, se mi nelíbí. Takových novinářů si také nevážím. Nemyslím, že by měli být zrovna likvidováni, jak zřejmě v nadsázce řekl prezident, ale měli by vykonávat úplně jinou práci. K té, co vykonávají, jsou nezpůsobilí. Rv:-/

2 6
možnosti

Tito staří a hendikepování lidé nejsou ale prezidenty ČR a nereprezentují naši zemi, reprezentace v Číně byla hodně ostudná.

6 1
možnosti
  • Počet článků 746
  • Celková karma 30,01
  • Průměrná čtenost 2346x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.