Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

U nás v Beskydech dělají myslivci v zimě honitby na škodnou. A těším se na svátek Tří králů, kdy i v naši dědině k tomu dojde. Nestalo se nikdy, aby nějaký potulný pes nebyl zlikvidován. Toho pak vysvlečem z kožichu a masíčko týden necháme uležet v laku. Na a pak to bude pochutnáníčko. A manželky to také rády!!

1 0
možnosti

A já bych Vám ke Třem králům přála zase nějakého pořádného kanibala. Aby vás vysvlékl z kožichu a naložil do láku. A popřála bych mu dobrou chuť!

1 1
možnosti

A vůbec. víte kolik prachů by stálo zorganizovat takové CVIČENÍ ? Jenom dobře, že hjasiči občas vyjedou tahat koňě z žumpy, dogu z asfaltu nebo psa z průrvy ve skále. Proč ? Protože příště tam mohou "na ostro" lézt pro člověka.

0 0
možnosti
Foto

R^souhlasím-také mě ten blog a krutá slova jeho autora pořádně nazvedl:-/

0 0
možnosti
Foto

na jedné straně desítky specialistů několik dní zachraňují jezevčíka a na druhé straně sbíráme víčka na léčbu nemocných lidí, kteří si platí nemocenskou.

Divná doba:-P

4 2
možnosti

Jo, doba je divná. Ale ne proto, že hasiči zachránili jednoho psa. Psi také často zachraňují lidi...

3 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 27,25
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.