Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^krásná blog, takové mám moc ráda, hezkou neděliV

0 0
možnosti
Foto

Tak jsi mě hezky probudila;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Bětunko?! 8-o V neděli a takhle brzy?! Ty se rouháš! ;-)

0 0
možnosti
JS

Aha, to je o těch čtyřnohých... :-);-)

1 0
možnosti
Foto

:-) Jano, Jano... tak tohle mě nenapadlo! :-) Ale je to inspirující!R^

0 0
možnosti
Foto

já myslela že jste i pořídila mladého přítele;-DR^

krásný příběh:-)

3 0
možnosti
Foto

:-)To spíš napíšu novou knihu! :-) Ale je pravda, že jsem před pár lety řekla Markovi Taclíkovi, který měl "plavajznické řeči", že nad pětadvacet let nejdu! ;-)

0 0
možnosti
Foto

Rozdíl mezi kolouškem a srnečkem je, paní Irenko, jasný. Pokud si dáma, které již bylo 29 let pořídí mladého společníka, tak to nikdy není srneček.

1 0
možnosti
Foto

někdy může být koloušek pořádnej bejk-a z každého kolouška se jedou stane paroháč;-)

1 0
možnosti
VF

Byly jsme s kamarádkou na konvalinkách a našly jsme srnečka ležet na kameni. Bylo nám to divné. Navečer jsme ho jely zkontrolovat, stále byl na tom kameni. Měla jsem uhozený nápad - odneseme ho ke strejdovi na hájenku. Srnečkovi visely bezvládně nožičky když jsme ho nesly, byly jsme přesvědčené, že děláme správnou věc. Jenže srneček ožil, řádil a naříkal. S dupotem se přiřítila srna, začala kolem nás obíhat, tak jsme to její mimino položily na zem a se strachem čekaly, jestli ho přijme. Začala ho olizovat a pomalu od nás odkráčeli. My jsme kropily les slzami, bylo to krásné, dojemné. Od té doby se jich v lese nedotýkám, jen je pozoruji. Máte také hezký zážitek, že.

6 1
možnosti

Omlouvám se...smekl se mi prst na mobilu:-)

Určitě plus za krásnou příhodu!

1 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,49
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.