Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Irenko, jste skvělá. Dramatizace vlastní tvorby, to není snadný úkol, autor je stále konfrontován sám se sebou:-). Zdravím Vás do Klimkovic! Kamarádčin 14 letý syn - vozíčkář - se tam každý rok jezdí léčit, od narození se potýká s mozkovou obrnou. Před těmito lázněmi smekám!

0 0
možnosti
Foto

:-)Zdeňko, jezdím sem od roku 1995, takže vlastně jezdím domů. R^ A mezi kamarády mám spoustu těch s DMO, kteří v osmnácti přešli k nám, dospělákům. :-) Takže se budu těšit na kamarádčina syna! V A co se té dramatizace týče, nebyl tehdy čas na konfrontaci. ;-) Hledala jsem mezi povídkami tu, kde se hodně mluví, ale zároveň se "uživí" i role vypravěče. Což se podařilo. :-) A na další léto jsem zase napsala hru tak, aby tam co bylo nejvíce rolí. ;-)

1 0
možnosti
Foto

J21a29n86a 33M64a70j94o98v77á

15. 7. 2018 15:23

To muselo být parádní!! R^

0 0
možnosti
Foto

:-) Jano, to nemělo chybu.R^ I dneska, když si na to vzpomenu, mám husí kůži! Až se dostanu k tomu, abych svému webmajstrovi dala podklady pro modernizaci svých webových stránek, chci, aby tam dal i DVD z tohoto představení. Jediné věci budu litovat stále - měli jsme tolik práce se zkouškami, že jsme neměli čas pozvat ostravskou televizi nebo novináře. Ti "moji" herci by si to zasloužili! R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,59
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.