Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bude to asi podobné,jako to dělali Havel a Klaus.Mezi své kamarády a podporovatele umístili pár opravdu osobností a svět šel stejně dál.....

1 0
možnosti
KS

Akorát že Havel s Klausem měli trochu vybranější kamarády.

4 1
možnosti
MB

Příště budu oceněn já a již to mám promyšleno! Vstoupím do KSČm - pak vystoupím a budu v ČSSD. Nebudu dbát zájmů strany - budu Hradní křídlo a přítel Kremlu! Mazaně pošlu sponzorský dar, např. 640 Kč na Fond Strany nesvéprávných občanů, jako kdysi bloger Cvalín! Usednu Milošovi po pravici a budu hoštěn! Zazpívám, že chci žít se staříkem "Non stop", vzpomenu zásluhy potápěče Sikyty - Vyskočila. (Palyzu nebtrat, ten byl moc čestný) - mým kamarádem bude tajemník OV KSČ soudruh Veleba! S hradními chlaci se v v jejich investičním cetru poradím - mám ještě nějaké volné prachy! Mrzí mne, že zřejmě již nerstihnu vstoupit do služeb STB - Inu, nikdo není dokonalý! Odsoudím přípoadné návrhy na ocenění např. Ivana Mládka - nebo Pertra Nárožného, (zakuklení pravicoví tupci). Není možné, abych neuspěl - pro jistoru volám - Nechť žije Rusko - Čínská republiika a náš mocnář Miloš s celou jeho rodiinou ! ... :-)

5 0
možnosti
DR

Tak do toho. Snad Vás příští rok na Hradě uvidíme. R^

2 0
možnosti
Foto

Vámi uvedené osoby jsou nepochybně v čele adeptů na vysoké státní vznamenání a já doporučuji nezapomenout na toho se zásluhami z nejvyšších, na kancléře Vratislava Mynáře, který nastíněnou záslužnou činnost nejen podporuje a zastřešuje, ale mnohé, se svým charakteristickým zápalem pro dobrou věc, iniciuje a prosazuje. Nebýt jeho, významně by utrpěla péče o státní památky a odpadl by další z mála pozitivních vzorů pro občany.

4 0
možnosti
KS

Ten spolu s Nejedlým a Ovčáčkem dostanou medaili na odchodnou, tedy až je bude Zeman udílet naposledy.

0 0
možnosti
JSS

Tentokrát jste odhalila nesmyslné stavby, které nyní nic neřeší. Naopak musíme zastavit ty nesmyslné boudy kolem dálnic a jen v nejvyhnutějším případech nasadit pořádný odvod. Kde nasadit podporu jsou místní lokality pro záchyt vody - rybníky, lány musí být osety různými plodinami a celkově historické objekty s okolím rekonstruovány.. A to je na 20 let!

1 0
možnosti
MB

Já bych se pro začátek spokojil s doděláním Rudné v Ostravě, dokončeného obchvatu ve Frýdku - Místku a kdyby se nám ročně podařilo alepoň 20 km nových dálnic! O rychlokovlacích ani neblouzním - neřku-li, aby nový most vydržel 20 let a po stávající dálnici jsem ujel 50 km bez výmolů a přerušení! Vím, jsem fantasta - Kanál, hravě zvládneme - Kde ovšem vezmene vodu, to pravda netuším ... :-)

3 0
možnosti

Kočkovi mají zásluhy o pražskou kulturu, vždyť kdo jiný by uměl tak velekulturní matějské ...

Měl by ocenit i Babicovy zásluhy o českou gastronomii ...

A co Tvrdík a jeho zásluhy o mezinárodní spolupráci?

10 2
možnosti
Foto

R^ Super! Díky! :-) A já měla strach, že bude mít pan prezident nedostatek medailistů! ;-)

4 2
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,91
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.