Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak to vypadá, když se dá lidem svoboda projevu.

1 2
možnosti
RK

R53u26d58o67l72f 91K50o52n86c

27. 11. 2018 14:33

ne. Svoboda jen ukazuje/odhaluje jakí v skutečnosti jsou.

2 0
možnosti
JP

Zasloužená karma.

1 0
možnosti
RP

Reagovala jste naprosto slušně a k tomu vtipněR^.

2 0
možnosti
PH

To jsou trollové, ti co vždycky vtrhnou do diskuze a začnou frajeřit. V reálu tak stateční nejsou - nebo když je nikdo nevidí. Horší jsou ty opravdu ostří sprosťáci, kteří si v tom ani tak nelibují, nýbrž považují za normal se tak vyjadřovat. Ale je to jen o tom, aby se společnost otočila a jednou bude IN být slušný a ne vulgarní.

1 0
možnosti
Foto

Doufám, že se toho dožijeme... Strom v Kolíně jsem neviděla - a někdy je mi těch porážených nádherných jehličnanů i líto.. Co to tak řešit jako u nás ve Zlíně? Smrk stojí (roste léta) na náměstí - (nemusí se kupovat), jen se před vánocemi nazdobí. R^ A ten mladíček je provokatér, v tom věku je to běžné. Nevšímat si ho, , nefakckovat ho - on na takovou odezvu zrovna čeká.... Ignorace je pro něj ten největší trest. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,91
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.