Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Skvěle předávaný smysl života.Gratuluji !

Jezdím z Kolína také a jsem v kupé jediný,kdo nečumí do mobilu nebo do notebooku. A to mám v kapse obdobný přístroj. Moc to nechápu i když je to asi správný pohled na novou generaci.

Samozřejmě kolem mne krouží několik telefonistů. Občas to zvednu a občas ne. Jim to vůbec nevadí.Takový je dnešní život. A to patřím do generace, která ještě stála před budkou s dvatipětníkem v ruce.

0 0
možnosti
Foto

Kamila závidím. Geniální nápad, neskutečný fór;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Ireno , já jel včera Ostravanem na otočku do Prahy a v Kolíně jsem si na Vás vzpomněl. Byl jsem jedno ucho - ale ani tam , ani zpět jsem nezaslechl ani kousíček nějaké historky podobné těm Vaším. Prošel jsem i uličkou celým vagónem a viděl pouze hlavy skloněné nad tablety.

Buď jste z jiného Kolína / ne Kmochova a Zemanova -:) / , nebo jsem hluch !!;-D

0 0
možnosti
Foto

Otakare, když jezdíte denně jako já, tak občas opravdu uslyšíte perly.:-) Ta úroda, o které píšu, vznikla tím, že školáků jezdilo plno, jednou jsem seděla v chodbě vedle nich na sklopném sedadle a jednou jsme dokonce museli stát, protože nás dvě třídy "uvěznily" uprostřed chodby a nešlo se hnout. :-( To se to pak poslouchá! :-)

1 0
možnosti

R^I my máme svého Kamila, hýčkame ho, chováme se k němu dalo by se říci i něžně. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,59
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.