Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

já na to nekoukám a mám klid

1 0
možnosti
EH

E43v27a 59H65ů26l22o21v42á

4. 2. 2019 14:14

Milá paní Fuchsová, moje divácké zkušenosti s tímto pořadem jsou z jeho počátků, kdy se mi zdál zajímavý, teď už mi stačí jen upoutávky, koukat se na to nedá. Nicméně do rolí služek se ženy pasovaly samy, jediné, co je v cizí domácnosti zajímá, je úroveň pořádku, šmejdí v cizích skříních, pod matracemi atd. U nás doma už se vžilo přirovnání pro ženské návštěvy, které kriticky hodnotí umytá okna, utřený prach a podobně - to je jak z Výměny manželek... srdečně zdraví Eva Hůlová.

5 0
možnosti
VH

Proč se na pořad ani já, ani manželka nedíváme? Protože nám připadá nechutné sledovat cizí domácnost, na obraz doplněný navíc hloupou výměnu manželek.

Nemyslíte, že i ostatní muži mohou mít důvod nedívat se na debilitu jako takovou? Že v tom nejsou žádné důvody "sociální"?

Konec konců, nenašly by se rodiny, kde by mohl naopak muž říct ženě: Podívej, je jako ty? A přesto statisíce žen na tu hloupost zírají s otevřenou pusou!!

1 0
možnosti
PD

když tahle šou začala, bylo to opravdu o tom, že se vymění dva partneři a účastnily se jí známé osobnosti (co si pamatuji, tak herec Bubník a muzikant Kahovec). něco ve stylu "my máme k snídani kafe, vy čaj a my večeříme v 6 a vy 8". Současný stav je ten, že do tohoto jde jen absolutní spodina s vidinou honoráře. a tomu se přizpůsobila i produkce, takže lesbu pošle k netolerantním pámbíčkářům, matku od 4 dětí k jedináčkovi....čím větší rozdíl, tím líp, tím větší třecí plochy. Ano, je to absolutní dno Tv produkce.

3 0
možnosti
MB

Kdybychom byli v čele televize - Klasická otázka - Proboha, a čím máme vlastně upoutat? Jak dlouho trvalo, než ČÁST diváků pochopila, že účastníci Musilova pořadu - Nebezpečné vztahy, jsou najatí lidé! Pro mnohé je to přivýdělek - Proč ne? I divák je spokojen - Tam je to hrozné - U nás nic moc, ale furt to jde ... !

Navedla jste mne na myšlenku. Čestné slovo !, když tak zpětně přemýšlím - Já jsem svého otce, za Desetiletí jeho manželství neviděl s vysavačem v ruce! (Fakt). Pokud by se tak stalo, asi bych zvolal - Hle mise Apollo 11! Poté, co pošlapal Měsíc - Neil Armstrong, vstoupil k nám do obýváku. Divně oděn, vybaven - Zcela neznámým předmětem v jeho rukou! .Nevím ja to dělali, matka, jako M. Collins - To jistila ze svého modulu - Obkroužili si celý život ... ! :-)

1 0
možnosti
IN

Naopak, já znám mladého muže. který rád pracoval doma denně s vysavačem, přestože byl ženatý, ale byl něčím i jinak zvláštní. Měl asi fobii z prachu a špíny. Jednou přišel do laboratoře s požadavkem, abych mu dala nějaký jed, prý chce zlikvidovat slepici, která létá od sousedů přes plot a znečišťuje mu angl. trávník před jeho garáží.! Nepochodil.

1 0
možnosti
OP

Pořad je úspěšný proto, že prostý lid vždy nevíce zaujme to, co je ještě ubožejší, než oni sami. Šmírování v soukromí a předvádění své neschopnosti normálních vztahů za prachy je naprosto degennerativní nabídka pořadu a nejen muži, ale stejnou měrou i ženy v něm jsou vesměs odstrašující figury

4 0
možnosti
JK

Co se mě týče, tak já bych se ve Výměně rád díval na Addamsovy, jenže jsou tam jenom Homolkovi.

0 0
možnosti
VH

To považuji za urážku Homolkových. Bez ohledu na jejich rodinné "trampoty".

2 0
možnosti
AL

Opět nádherný článek. (proč píšete tak řídce?) :)

Někteří chlapi jsou malicherní.

Například jeden se rozváděl, že prý mu manželka nevyhovuje. Věděli jsme všichni, že lže. Protože nám vždy vyhověla.

Karma.

:-)R^

1 0
možnosti
JJ

J88a73n 17J89í28l94e96k

4. 2. 2019 12:49

Ten kdo se dívá na výměnu manželek, má jen co si zaslouží:-)

8 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,91
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.