Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nemám ráda tohle generalizování. Já nechtěla, aby děti měli kontakt s obrazovkou (jakoukoliv - mobil, tablet, televize) minimálně do dvou let. Prarodiče to považovali za divné. I moji, i manželovi rodiče. Mladší ještě dva nemá, starší (3.5) kouká sem tam na nějakou pohádku nebo dokument jen u babičky. Celkově v mém okolí hodně matek obrazovky řeší víc, než jejich rodiče a děti nejdyl sleduji televizi právě na hlídání u babiček. Takže i když vím, že jsou matky, jako popisujete vy, v žádném případě to není znak dnešní doby.

0 0
možnosti
Foto

Ano, existují takoví rodiče, ale jsou i jiní, kteří se svým dětem, pokud mohou, maximálně věnují. A často jim v tom pomáhají i prarodiče, babi a děda. Znám tokové - a je to na dětech poznat. A marné nejsou ani školky a "dětské skupiny" - záleží na jejich učitelkách. Díky, paní Fuchsová, za zajímavý (a důležitý) článek. Karma. R^;-)

0 0
možnosti

Zdravý pohyb nade vše a dobrá diskus k tomu patří, nicméně ani ten tablet bych šmahem nezavrhoval, bo já tam třeba vnoučatům ukazuji faunu a floru z celého světa, tedy například.R^

0 0
možnosti
Foto

A co teprve kdyby je vzal dědeček do lesa... :-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS