Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak záleží, jak moc chcete vědět. Takhle to zní napůl smířeně. Byla by škoda, kdyby jste to propásla úplně. Možnosti, jak to zjistit, se určitě najdou, když je vůle.

2 0
možnosti
Foto

Jaroslave, vůle je,ale není mi nic platná. Byla jsem před pár lety na besedě v knihovně v Napajedlech. Paní knihovnici jsem před příjezdem řekla vše, co jsem napsala do blogu. Na besedu přišlo asi třicet čtenářů, byli tam i pamětníci časů po válce, probírali, na kterém z mnoha statků to mohlo být - ale bylo po válce, lidé se stěhovali - navíc tu statkářovou dceru mohl otec poslat někam k příbuzným, kde porodila, nebo se vdala a nikdo se nedozvěděl, že dítě je někoho jiného - a já nevím nic. Vůbec nic. Oba rodiče to před námi tajili a nebýt Pošty pre teba, maminka by mi to nikdy neřekla. Obávám se, že možnosti jsou minimální. :-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,59
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.