Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Ale jó, to sedí, paní Ireno. Jste asi levicově zaměřená. Vaše volba Pirátů už nemusí bejt ale taková trefa do černýho, jako vaše členství v normalizační KSČ, ke kterému jste se zde, před nějakým rokem, hrdě přihlásila. Na názor máte právo. Určitě konvenuje uměleckýmu prostředí ve kterým se pohybujete, a tam je možná i adresováno Vaše hlasitý štěknutí přes klávesnici.

1 0
možnosti
Foto

Otázku na to, koho kdo bude volit nebo volil, pokládám za projev buranství tazatele. Je to soukromá věc, stejně jako například to, kolikrát kdo souloží se svým partnerem / svou partnerkou (dle vkusu každého soudruha).

2 0
možnosti
Foto

Co je komu do toho kdo koho volí? O tom, koho budu voli se s cizími lidmi nebavím, volby jsou u nás svobodné a tajné.... Toho nepřímého nátlaku koho máme volit je i tak dost- v médiích. Rv;-O

2 0
možnosti
VR

Jsem už poměrně starý pán a poprve jsem byl u voleb v roce 1954 a volil jsem stejně jako všichni tzv. jednotnou kandidátku a to až do roku 1989. Přiznám se, že jsem nikdy neměl tu odvahu k volbám nejít nebo dokonce volit "křížek". Po listopadu jsem už nevynechal žádné volby a po Občanském fóru jsem volíval vždy jednu stranu, o které se domnívám, že přes všechny její průšvihy, po celých třicet let drží stejnou linii. Samozřejmě, že je to moje věc - tak jak to říká i paní Irena, a nikoho ani nepřesvědčuji, aby mou volbu sdílel se mnou. ALE VŽDYCKY budu tvrdit, že volit se má s rozumem a citem a nikdy nevolit ty, kteří zde čtyřicet let vládli aniž by vlastně byli legitimně zvoleni. Jsou to tedy především komunisté všeho druhu a zabarvení, ale i ty různé strany a straničky vedené politickými turisty, kterým jde jen o jedno - dostat se na 4 roky do Parlamentu a volič jim bude šumafuk.

0 0
možnosti
Foto

Takže nebudete volit Spolu, tam je těch bývalých komunistů dost

0 0
možnosti
PL

P46e26t46r 29L23o98r70e12n76c

28. 9. 2021 21:24

A to je Vám toho štěkání málo, takže to zveřejníte ještě i tady...;-)

- - - - - -

Tolerance a slušného dialogu na celém světě jakoby každým dnem ubývalo...

a přibývá osobní nesmiřitelnosti a agrese.

Já coby konzervativní dědek ty odredovaný máničky teda volit nebudu, ale kdo ví, jestli ta moje "jiná" volba se nakonec v turbulencích dalšího vývoje vůbec ukáže jako lepší...;-) To nikdo nevíme, takže bychom neměli být na druhé tak příkří a odsuzovační...

0 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,11
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.