Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vystudoval alternativní divadlo a volí Piráty. To sedí. Piráti vůbec neměli do koalice lézt. Mladí voliči chtěli volit čistě je a ne konglomerát s nějakými dinosaury. A tihle voliči jim chyběli.

0 0
možnosti

taky se cítím podvedena, volila jsem Piráty, ale nekroužkovala, chtěla jsem nechat věci tak, jak byly dohodnuty v koalici - tak co teď s tím? Asi jsme podvedení všichni? A osobně mi dost vadí, že STAN filtrují problém přes media, zatímco Piráti to chtějí řešit interně. Z mého pohledu se STAN vyšplhal Pirátům po zádech a teď ještě řvou

1 0
možnosti

D91a80v82i49d 44H52o34r86á88k

4. 11. 2021 18:21

Alespoň víte pro příště koho už raději nevolit.

Ale nebojte, tahle vláda, i vzhledem k tomu všemu co se děje okolo nás zase až tak dlouho nevydrží.

0 0
možnosti

Tahle situace se prostě a jednoduše dá přirovnat k určité situaci která prostě ve vztazích někdy nastává a říká, že :

"Zhrzená milenka je horší než podvedená manželka"

To na ty jejich koaliční trable docela pasuje

2 0
možnosti
Foto

Alternativně se nepředstavil... Asi nechce v Činoheráku protekci ;-D

A volby, no... Ona je to a byla i hodně zkuška tolerance. Ne všichni musejí dopadnout jako jedna moje známá, která se kvůli volebním názorům rozkmotřila s polovinou svých známých. ;-)

Hezký dešitvý den. R^

0 0
možnosti
Foto

Potvrdilo to můj názor, že Piráti mají hloupé voliče.

6 1
možnosti
Foto

Říká se (kulantně) naivní... No jo, asi "svůj k svému". :-/

3 0
možnosti

Nevidím jediný důvod proč by voliči STAN naskakovali na Babišovu taktiku hodit vidle do koalice. Hlas lidu se projevil, je celkem jasné, že STAN by se bez Pirátů k tak slušnému volebnímu výsledku nedohrabali, a že kroužkováním se dostalo do sněmovny více starostů, je také hlas lidu. Teď jde jen o to, aby se s tou skutečností strany koalice vyrovnali. Starostové zjevně konají férově a jsou si síly pirátského voličstva vědomi.

Proč by se volič STAN celkem agresivně navážel do neznámého voliče pirátů na nádraží. Proč by držel kázání ve stylu: "Vy jste to podcenili! Hledejte chybu u sebe!". Kde volič STAN přišel na to, že kroužkování je v této straně zvykem, to fakt nevím.

Co ale tento článek podporuje, je vidět i z komentářů. Výří snahu vnést rozkol do koalice, vykopává příkop mezi STAN a Piráty. I ten styl podobný, "bavil jsem se s babičkou z Orlických hor a mě prosila, abych zavedl to EET proti zlodějům", mě jaksi přiklání k teorii, že i toto setkání je jen mediální počin.

5 4
možnosti

D93a28v75i51d 90H37o79r52á72k

3. 11. 2021 22:47

Tihle STANkaři jsou fakt šikovní lidičkové, a že podfouknou kohokoliv, tedy i tak prostoduché Piráty, se dalo přeci předpokládat.

Vždyť už před léty se šikovně dostali jejich přední členové a dokonce i jeden Europoslanec až do společnosti lidiček blízkých jednomu z nejznámějších Čechů jakým je světoznámý Radovan Krejčíř, když se radili a konzultovali různá rozhodnutí s jistým zlínským podnikatelem, který byl dokonce pravomocně odsouzen hned ve dvou případech spojených s tímto megagaunérem.

A zajímavé navíc bylo i to, že tenhle šikula nakonec ani do basy nastoupit nemusel, když se mu tehdy podařilo "prokázat" jakousi duševní poruchu.

Zdroj: i-radio.cz; http://www.financnici.cz/Radovan-Krejcir

4 2
možnosti

D86a26v76i24d 57H82o65r84á27k

3. 11. 2021 22:58

A dokumentační článeček s překrásnou fotečkou STANkaře Gazdíka, který je z toho všeho vykulený patrně víc než předsedkyně TOPky09 je k přečtení na adrese:

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/starostum-radi-zlinsky-podnikatel-redl-ktery-byl-odsouzen-ve/r~0a77bc44fd1511e6984a002590604f2e/

6 0
možnosti

Já tvrdím od začátku - Starostové mají starostovat. Jaká je, prosím Vás, ideologie partaje "Starostové"? Podle mě žádná. Podle mě méně než ANO. Je to jen vynikající nápad stárnoucího knížete (možná mu to Mirda poradil) jak prorazit s TOPkou.

3 2
možnosti

Jak se mohli dát dohromady Piráti s Vaším bývalým starostou dohromady? Ty partaje nemají nic společného.

0 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,90
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.