Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Irenko mám tip... František Kinský...ale on to neví. Ten by se mi tam moooc líbil. R^

1 0
možnosti

František Kinský by byl jistě noblesním, distingovaným a reprezentativním představitelem naší země. Je věku tak akorát, životních zkušeností taktéž, rodinná dispozice dlouhověkosti a zachování zdravého rozumu naznačuje, že po dobu funkčního období senilita nehrozí. Jako monarchistka nemám námitky ani vůči šlechtickému původu, ba naopak ... ovšem, nezdá se, že by hodlal kandidovat.

0 0
možnosti
Foto

Tak Vám se nelíbí gen. Pavel kvůli minulosti? A copak to? ;-D

1 0
možnosti
Foto

Kandidát na prezidenta musí získat i hlasy, které získal Miloš Zeman v minulé volbě. A ty, ten pomalovaný pučista v žádném případě nedostane. Viděla jste jeho fotku s van Gemundem?

3 2
možnosti
Foto

Omyl. Ten musí získat hlasy, které Miloš Zeman NEDOSTAL. ;-D

0 0
možnosti

Nevím, nevím, ale náš národ je ochoten dát svůj hlas i dejme tomu Kájínkovi či božskému Kájovi (kdyby žil) nebo Jágrovi. Vždyť jsou tak milí a populární, že? Při prvních přímých volbách zvítězila lež a pomluvy (včetně článku bývalého StBáka v Blesku) a u těch druhých? Vždyť ten kandidát se tak podobal nám - pije jako my, kouří jako my, lže jako občas i my, a to že je sprostý jako my? To přece patří k naší národní povaze. Tak co vy na to?!

4 0
možnosti
Foto

Přímá volba prezidenta je u nás nesmyslem, měl by ho opět volit parlament. Volit půjdu, ale bůhví z čeho budu moci nakonec vybírat.

1 0
možnosti
Foto

Parlament ale vybral Klause. Pravda, ten aspoň nemluvil sprostě. A koho by parlament zvolil místo Zemana? :-)

0 0
možnosti

Za mě ani jeden z uvedených včetně Hilšera.

4 0
možnosti
Foto

Přesně tak. (Hilšera ani náhodou, upozornil na sebe vždy v podivných situacích.)

Z těch jmenovaných asi nikoho. Nerada bych zase vlila menší zlo... Rv

1 2
možnosti

když už budete volit Hilšera, tak mu to příjmení v dovětku opravte...

0 0
možnosti

z výběru nikdo nesedí, pokud se však Jarda Jágr konečně nerozhodne zasít, tak je on ten správný herec v komedii Na Hradčanech;-D;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,90
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.