Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nenapadlo Vás, že ten projev byl předtočený...?8-o

4 0
možnosti
Foto

Koho to jako mělo pane Kroupo napadnout?? Vždyť v době vysílání projevu po 20. hodině našeho času ;-Obyl premiér Fiala již dávno mimo území Česka!!!

0 0
možnosti
Foto

Trvalá slova premiéra "o šetření a úsporách" si vzala k srdci ještě před jeho nedělním večerním projevem politická reprezentace v čele s ODS v jihomoravské metropoli a také Teplárny Brno. V pátek 16. 9. odpoledne totiž oznámily, že tento /tedy minulý/ víkend topit nebudou. A svůj slib dodržely, neboť trochu topit v Brně začaly Teplárny Brno v pondělí 19. 9. v 9 hodin dopoledne (přičemž venkovní teplota v tomto čase byla v Brně, stejně jako i v sobotu a v neděli, nižší než 10 stupňů Celsia). To je fakt špica. ;-)R^

0 0
možnosti

Buďte rád. V chladu se uchováte déle čerstvý.:-)

1 0
možnosti

Koho proboha zajímá, co by v dnešní situaci řekl V. Havel (navíc jsoucí už 11 let na pravdě Boží)? Navíc, co by s oním projevem měla mít společného zemřelá britská královna?

K Fialově projevu jen tolik, že předvedl jen to, co už celou dobu známe. Takže nepřekvapil.

0 0
možnosti

Jste vskutku naivní, když se domníváte, že na ten projev se premiér Fiala vypravil až do Londýna. A kdybyste mu chtěla i přesto, že šlo o předtočený projev, vyčíst nedostatek taktu a etiky, tak vězte, že ten královnin pohřeb je až dnes, takže nebyl sebemenší důvod, proč by Fiala smutil už včera večer. Zkrátka a dobře, moc se vám to nepovedlo, jak se říká "dvakrát měř, jednou řež" (ale to se stává i v lepších rodinách).:-)

3 0
možnosti
Foto

:-) předtočený projev s klasic. gesty, čtený ze čtecího zařízení, mně nevytočil, ani nepřekvapil, neb byl avizován;-)

1 0
možnosti

Fialův projev byl hlavně zbytečný, protože to, co řekl, už jsme slyšeli a četli x-krát. Navíc mě přitom vždycky napadá: že se tomu ti bohatí smějí, protože za prvé politici (a manageři státních podniků) mají státem placené služební byty a za druhé, když někdo bere dejme tomu 100 000 a víc, určitě nemusí vytápět na 18.stupňů.

2 1
možnosti
Foto

Těch 18°C jste myslel v garáži? ;-)

1 0
možnosti

Jsem naivní rovněž, a proto vítám řádky souvěrce. Fialova slova o šetření a trpělivosti pokládám za populistická. Tím získá masovou podporu národa a tak skutečně ovlivňuje výsledky voleb ... Už není koho volit .

Lituji opozici. Rychle se zapomnělo na její bájo vklady. Pozici ČR jednoznačně vylepšili. Nic podstatného v EU nevyjednali a utráceli jako opilí námořníci v přístavní krčmě. Bylo to super, takové lepší! Chápu znepokojení starostlivého Tomia. Již 14 dnů k nám neproudí plyn z Kremlu. Z čeho bude zachránce hodnot své tažení platit? Co hůře,sílí přesvědčení, že se bez toho dá obejít! Mělo by se něco dělat. Vyjet tam, potrubí rozproudit, stavět atom elektrárny a tak přátelství těsněji prohloubit. Zkušenosti jsou - Na věčné časy ...

I kulturní činovníci vše maří. Drzá Ala Pugačeva to již vyzpívala. Rovněž je agentkou cizích sil. Chce mír a bere si do úst podivné pojmy. Rusko považuje za vyvrhele. Chvála komunálním volbám. Jsou to právě starostové měst a obcí - ti rozhodnou. O ceně plynu a ropy. Komu se vyhlásí válka a s kým bude mír ...

Jak říkám, náš premiér je naprostý populista a podvodník. Utrácet nechce, tuto zimu zajistil a obávám se, že ji přežijeme. Co hůře,mluví na mne z TV a sám je jinde. Kdesi v Londýně. Další důkaz jeho podlosti. Znovu chválím obsah blogu, tak pravím já, člověk naivní ... :-)

4 0
možnosti

Václav Havel v předvečer pohřbu královny v Londýně nebyl a nic neřekl. Petr Fiala svůj projev v televizi předtočil, neboť v Londýně zastupuje prezidenta ČR na základě pozvání královské rodiny. To je vskutku společenské faux-pas. A aby bylo jasno, Petr Fiala není Andrej Babiš. Neplést.

6 0
možnosti
Foto

Projev byl pochopitelně předtočený a byl k aktuálnímu dění v České republice. Pokud se domníváte, že Česko "žije" pohřbem britské královny jste opravdu naivní. To není téma ke kterému by se měl mimořádně vyjadřovat český premiér. Lidé zde mají úplně jiné starosti....

6 0
možnosti

Taky si myslím. Proto mě udivuje, že polovina večerních zpráv na všech kanálech je už týden o tom, jak dlouhá je kde fronta a kde všude salutují vojáci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,90
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.