Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mohl by nam nekdo z Kolina osvetlit, co se tam v roce 2010 stalo, kdyz si to mistni volici tak moc dobre pamatuji a nezapominaji?

2 0
možnosti

No tak já si nepamatuji ani alotria našich zastupitelů, natož abych tušil, co prováděli kolíňáci v roce 2010 ... Ale chápu, já sám se také řídím dvěma zásadami: 1. Nikdy neříkej všechno.

1 0
možnosti

Milá Ireno,v úctě. Vy jste již zaspala dobu. Jaké volby?,nyní se to dělá jinak. Viz opět Václavák - Jsem nadšen! ČR bude konečně silnější a důstojnější. Vidím to na tvářích postarších účastníků. Vše jistí foto 20) (hl.článek)- vlajky KSČm! Ušetří se - volby jsou zbytečné. Lidé po náměstích rozhodnou a jejich hesla budou programem. Kdo je v exekuci - je celebrita z pódia. Kdo je kolaborant, už se nemusí stydět. Svolá zase tu demonstraci následnou ! Jaké volby, k čemu ?. :-)

1 0
možnosti

Milá paní Fuchsová, blog by měl (alespoň já si to myslím) oslovit široké čtenářstvo a ne jenom pana Martina. Takže by nebylo od věci, kdybyste se nám svěřila, co šíleného se stalo v Kolíně v roce 2010, ať jsme v obraze.:-)

3 0
možnosti

J12a31n 56R88á63ž

28. 9. 2022 19:12

Kolín, není to náhodou město, kde se Vít Rakušan v dresu seskupení "Změna pro Kolín" stal starostou a dohazoval křefty pro kamarády?

Citát ze zprávy o kontrolního šetření Antimonopolního úřadu:

„Zadavatel (Město Kolín) před uzavřením smluv o poskytování právní pomoci nepostupoval podle zákona, neboť veřejnou zakázku nezadal v žádném zákonem stanoveném zadávacím řízení, tedy v otevřeném řízení, užším řízení nebo zjednodušeném podlimitním řízení. Výběru dodavatele nepředcházelo žádné transparentně provedené zadávací řízení, které by objektivně dokládalo, že právě vybraný uchazeč nabízí nejlepší plnění."

1 0
možnosti
Foto

Pane Ráži, buďte konkrétní, ano? Prosím datum zprávy o kontrolním šetření. Já byla v blogu konkrétní maximálně. Pokuste se o něco takového i vy, prosím.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS