Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

áno, takých profilov je veľa a kradnú sa,aj rôzne pokútne poistné fondy, pôžičky....atď, nevštímať, odstrániť, blokovať.

0 0
možnosti
LJ

Můj kamarád se takto seznámil s půvabnou dívkou ze zahraničí, domluvili se spolu na setkání. Ona přiletí, až jí pošle peníze na cestu. Poslal peníze. U půvabné dívky ser v poslední chvíli před odletem vyskytl nečekaný problém a letenka propadla. Poslal jí tedy peníze na druhou letenku. Opět čekal na letišti - nepřiletěla, vyskytl se jiný nečekaný problém. Pak se dověděl o jiných našich mužích, kteří byli podobně napáleni a na třetí letenku té půvabné dívce již peníze neposlal.

2 0
možnosti
Foto

Taky to na mně zkoušejí bohaté a smrtelně nemocné, blokuji hezký den, děvče!

2 0
možnosti
Foto

Dobrá finta je slíbit, že jim těch 400 000 co nutně potřebují pošlete. Ovšem má to háček, jsou na termínovaném vkladu, budete platit pokutu 20 000. Když vám těch 20 000 pošlou, tak vy obratem pošlete těch 400 000. Blbec se buď chytí, nebo přestane psát.

Vašek

2 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,91
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.