Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky, Irenko! Obzvlášť mě potěšily ty vzpomínky na Bořka a Standu, s nimiž jsem taky strávil spoustu krásného času.

A tak pro Tebe přičíním ještě hereckej vtípek: „Herci se před smrtí promítne film jeho života. – Pak přijde Mirka Spáčilová a dá mu patnáct procent.“

A kdyby se Ti tesknilo po divadle příliš, můžeš některý čtvrteční večer vyrazit sem na Maraton (a nezapomeň přibalit Kamila).

2 0
možnosti
Foto

Dimírku, ty můj milej! Mirka Spáčilová je ve tvém vtipu super! Letos začínáme zkoušet už poslední týden v srpnu a pak "jedu" celé září. Máme 8. září premiéru a pak opakovačky a zahajovačka s O. Sokolem. Takže tesknit nebudu, neboj se! Píšu to jenom proto, že jsem celé léto zalezlá na chalupě. Daleko od nádraží a od vlaků Kolín -Praha a zpět. Takže děkuju za pozvání, ale nikam nevyrazím. Stejně máš, jak tě znám, plavajznický úmysly.

1 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,91
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.