Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ti poklepávači kladívky napříč politickým (i režimním) spektrem mi taky pěkně lezou na nervy. Většinou se u toho smějí jako slabomyslní. Taky mě dojímají politici, kteří si v reportáži z nějakého venkovního pracoviště stoupnou před mikrofon na improvizovaném pódiu, kde jim v zásadě nic nehrozí, a mají na hlavách bezpečnostní přílby.

1 0
možnosti
Foto

Milane, naprosto souhlasím! Ale řekněte mi, jak to změnit? Oni si totiž myslí, že jsou úžasní a že dělají radost všem, ať už poklepávají nebo stříhají. Je ani nenapadne, že jsou opravdu jak slabomyslní, přesně, jak píšete.

1 0
možnosti
VN

Tak, tak ... tak by to mělo být...

1 0
možnosti
Foto

Vlasto, taková maličkost a nikoho to nenapadne, že?

1 0
možnosti
Foto

Poklepávači si v tom hloučku se budou poklepávat po ramenou.

Vašek

1 0
možnosti
Foto

Václave, to je dokonalé! Když už tedy chtějí na něco poklepávat... A kruh by se uzavřel, že?

1 0
možnosti
Foto

Milé děvče, máš bohatý život a dobře se rozhlížíš kolem sebe

1 0
možnosti
Foto

Milý Horste, děkuju a bohatý den ti přeju!

1 0
možnosti
Foto

Když jsme u toho klepání kladívky na základní kameny. Včera se v televizi klepalo kladívky na základní kámen v Brně na Výstavišti (v bývalém areálu BVV) pro halu Arena - vedle pavilonu Z. Proč o tom píšu?? No přece proto, že někteří ta kladívka /možná poprvé v životě/ drželi stylem "jako Žižka telefon".

1 0
možnosti
Foto

Ano, Petře, máte pravdu. Bylo to v Brně, ale nepostřehla jsem, co přesně to bylo a nechtělo se mi pídit se po tom na internetu. A o tom, jak kdo drží kladívko, o tom by se dalo také psát. A střihači? Ti někdy nedokáží ani přestřihnout pásku!

1 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,91
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.