Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I když jindy s Vámi souhlasím, tentokrát absolutně ne. Žena (jako už několikrát) odjela hlídat na několik dnů vnoučata, a že by mi to vadilo? Vůbec. Nasadím svůj "staromládenecký život" a jsem stejně spokojený jako když je doma. :-)

0 0
možnosti
Foto

8-oVladimíre8-o Vladimíre! 8-o Já přece netvrdím, že jste členem! ;-)

0 0
možnosti
Foto

Ano, něco na tom je... Také jsem ráda, když muž na nějakou dobu odejde (ve dne) - a mohu si užívat samoty, ale pak jsem zase ráda když se domů vrátí ... Tak to je - a bylo odjakživa. V;-)

2 0
možnosti
Foto

R^ Souhlasím! Dřív muži chodili za mamuty pěkně daleko od domova, ženy jsou tedy zvyklé být doma samy! A samozřejmě, když se vraceli s mamutem, běžela je vítat celá vesnice! V

0 0
možnosti

Ale no tak, nekažte si víkend, zítra otevřeme Svatomartinské;-DR^

0 0
možnosti
Foto

A bude také "svatomartinská husa" - nebo kačena?:-P;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 746
  • Celková karma 30,01
  • Průměrná čtenost 2346x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.