To seš hodnej, Jaroušku, že jsi šel do veřejnýho domu...

9. 03. 2012 23:04:00
... ty víš dobře, že to nedělám ráda. Ty jsi tak ohleduplný, miláčku můj! Cože?! Tys jí za to dal pět tisíc?! Tak za tyhle peníze bych ti to udělala taky!

Když jsem ve čtvrtek 8. března 2012 četla ve vlaku z Kolína do Prahy, deník Právo, dostala jsem se i k příloze CAFÉ.

Proč zadaní muži hledají rozptýlení mimo domov, byl titulek článku, podepsaný Danou Sokolovou. Při čtení mě napadlo, jestli není 1. duben, ale věděla jsem, že je 8. březen, Mezinárodní den žen. Kterýpak politik, milionář nebo majitel bordelu si toto téma objednal, a právě na toto datum? Tak to daly dámy, jejichž jména se v článku objevují, ženským "pěkný dárek" a nevěrným chlapům daly zelenou! Pánové, hurá do bordelů!

Cituji:

"Může to znít hloupě, ale pokud jste manželka vlivného či bohatšího muže, pak jej za návštěvu nočního podniku pochvalte, je to totiž mnohem lepší, než kdyby vás ponižoval s milenkami. Alex Doležalová."

Milá Alex, ti vaši "vlivní či bohatší muži" jsou hlupáci, kteří si nedokázali vybrat partnerku. Vybrali si špatně, a protože jsou "vlivní a bohatší", je jejich vztah pevně provázaný penězi i informacemi o tom, jak vliv a bohatství získali, a z takového vztahu se těžko odchází rozvodem. Tak přijdou na řadu noční podniky. A aby vaši "vlivní či bohatší muži" měli alespoň v tomhle čisté svědomí a nebyli svými návštěvami nočních podniků vydiratelní, začínáte pomalu a nenápadně jejich ženám podsouvat, že je vlastně úplně normální, když jejich muži navštěvují noční podniky! A dokonce, vážené manželky, pozor! Pochvalte ho, až se vám z bordelu vrátí! Ne, abyste mu něco vyčítaly, proboha! Vždyť on tam MUSÍ chodit!

Cituji:

"Muži, kteří noční kluby navštěvují, jsou zpravidla od přírody více sexuálně aktivní a vzrušiví, v Praze pak zejména muži z vyšších středních a vysokých vrstev společnosti, kteří mají peníze či určitý vliv a moc a návštěva nočního klubu patří v těchto sociálních skupinách k jakýmsi "dobrým" obchodním mravům. Alex Doležalová"

Tomu ale odporuje tvrzení psycholožky Alice Vondrové, která ve stejném článku říká toto:

Cituji:

"On se nemůže se svými neúspěchy a problémy svěřit chlapovi, protože je to jeho rival. A často nevidí jiné cesty než jít za prostitutkou. Je to žena, nesoupeří s ním, naopak, on si zaplatí hodinu, dvě či celou noc a ona má pro něj ucho. Má pravděpodobně i ženský přístup, to znamená, že mu bolístku pofouká, pohladí ho a on od ní odchází očištěn a oproštěn od té tíže a vlastně tam ani pro ten sex nejde. Hodně prostitutek říká, že má právě tyto klienty."

Alex Doležalová a Alice Vondrová, tak teď vám už vůbec nerozumím! Kdo vlastně do těch bordelů chodí? "Muži od přírody více sexuálně aktivní a vzrušiví" nebo ti, kteří chtějí "bolístku pofoukat, pohladit, a pak odchází očištění a oproštění od té tíže a vlastně tam ani pro ten sex nejdou?

Před pár lety se říkalo, že k nám přichází móda z USA, kde každý Američan má svého psychoanalytika. Jak to tak vypadá, tahle americká móda se u nás neujala. Sice naši muži mají stejné problémy jako muži američtí, ale jdou na to jinak. Kdepak, psychoanalytik!

Každý český muž má, nebo už brzy bude mít, svoji kurvu.

Autor: Irena Fuchsová | pátek 9.3.2012 23:04 | karma článku: 44.04 | přečteno: 14031x

Další články blogera

Irena Fuchsová

Můj život s Kukurou

V květnu 2011 se měla začít v Činoherním klubu zkoušet hra Kukura, ve které Juraj bilancuje svůj život. Těšila jsem se, protože ji napsal Martin Čičvák, který ji měl i režírovat. Jsem v ČK jedna nápověda, napovídat tedy budu já.

26.3.2024 v 15:33 | Karma článku: 39.56 | Přečteno: 4148 | Diskuse

Irena Fuchsová

Kolínské ráno s kanalizací

Když jsem dneska nastoupila na Zálabí do autobusu, kterým jezdím na nádraží, netušila jsem, co mě čeká. Autobus se rozjel a já vzápětí zaregistrovala, že vzadu telefonuje "kanalizace". Nebyla to žena. Byla to kanalizace.

15.3.2024 v 23:12 | Karma článku: 29.33 | Přečteno: 922 | Diskuse

Irena Fuchsová

Emília Vášáryová a Petr Nárožný

Pokaždé, když vidím v televizi Emílii Vášáryovou, vzpomenu si, jak jsme na podzim v roce 2000 zkoušeli v Činoherním klubu hru, Návrat do pouště, kde paní Milka, jak jsme jí všichni říkali, hrála sestru Petra Nárožného.

23.2.2024 v 23:22 | Karma článku: 38.58 | Přečteno: 4235 | Diskuse

Irena Fuchsová

Konec únorové tečky

Můj předcházející blog, Vánoční dárek s únorovou tečkou, má ještě jednu tečku. Dost lidí se mě ptalo, jak to s Karlou, která mi dala před Vánoci "dárek" s datem spotřeby do července 2005, dopadlo. Jak? Před týdnem mi zavolala.

21.2.2024 v 0:16 | Karma článku: 23.88 | Přečteno: 807 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 30.14 | Přečteno: 606 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 53 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 25 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.67 | Přečteno: 303 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.79 | Přečteno: 532 | Diskuse
VIP
Počet článků 745 Celková karma 30.48 Průměrná čtenost 2346

Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...