Kdo svolával dnešní demonstrace?

Nevím. Nezajímá mě to. Mám pocit, jako by se v naší zemi už jenom politikařilo a přestává mě to bavit. A protože nežiju ve vakuu, ale od rána jsem mezi lidmi, vím, že stejný názor mají i jiní. Muži a ženy různého věku a povolání.

Volby vyhrálo s třiceti procenty ANO s Andrejem Babišem. Ten se snaží sestavit vládu a nedaří se mu to. Je na to sám a nikdo mu nepomůže, i když se snaží.

ČSSD, která ve volbách získala sedm procent, chtěla pět ministerstev. Teď se chová jako jedna z bandy pavlačových drben. Prý se na sobotním sjezdu ČSSD šuškalo, že by prezident mohl říct, že hnutí ANO má vybrat jiného kandidáta na premiéra. Pokud by se tak stalo, vrátila by se ČSSD se svými sedmi procenty k vyjednávacímu stolu. Otázka je, kdyby se vybral jiný kandidát, jestli by se ČSSD měla kam vrátit.

TOP 09 nechce mít s ANO nic společného.

STAN, ODS a Piráti se drží stranou a pro sestavení vlády nic neudělali. Mají zásady.

SPD se furt natřásá jako nevěsta, kterou nikdo nechce a slibuje netušené.

KSČM je už dlouho bezpohlavní, ale stále to zkouší tam i tam.

KDU-ČSL neudělala nic pro to, aby Andrej Babiš mohl vládu sestavit. A co vlastně chce, to se jako vždy neví. 

Voliči jsou naštvaní už na všechno.

Kdyby byly předčasné volby, volili by ANO i ti, kteří ho nevolili a nikdy ho volit nechtěli. Volili by ho na protest, aby dopomohli Andreji Babišovi sestavit vládu levou zadní.

A do toho vedení ČSSD čeká, že zítřejší schůzka Andreje Babiše s panem prezidentem, vyzní ve všech směrech kladně pro ně.

Nevyzní. ČSSD si dělá klamné naděje. Pan prezident pověří Andreje Babiše, aby dále jednal. A bude ho pověřovat tak dlouho, až budou předčasné volby, ve kterých Andrej Babiš získá minimálně sedmdesát procent. 

Toto je několik názorů, které se kolem mě omílají stále dokola. Jestli vám je některý z těchto názorů blízký, tak při předčasných volbách těch sedmdesát procent hnutí ANO lehce dá...

Autor: Irena Fuchsová | pondělí 9.4.2018 23:20 | karma článku: 48,85 | přečteno: 57766x
  • Další články autora

Irena Fuchsová

To tedy nechci. Jsou trapný...

18.4.2024 v 0:41 | Karma: 27,66

Irena Fuchsová

Setkání v metru

1.4.2024 v 22:42 | Karma: 26,03

Irena Fuchsová

Můj život s Kukurou

26.3.2024 v 15:33 | Karma: 40,10

Irena Fuchsová

Kolínské ráno s kanalizací

15.3.2024 v 23:12 | Karma: 30,31