Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

8-otak sakra, proč se nechává fotit na lyžích???

8 0
možnosti
MS

A prohlašuje do médií, že má prostatu jako panic. :-)

1 0
možnosti
VS

Šlo to napsat i jednodušeji. Některých novinářů si nevážíte z toho důvodu, že píší to, co nechcete vědět.

7 1
možnosti
RK

R^ Souhlasím, dobře napsáno!

2 5
možnosti
JH

V Blesku měli napsat, že jste měla křest knihy!

3 3
možnosti
JL

Pokud se pan prezident takto vyjadřuje o novinářích, nemůže se divit, že i oni budou hledat každé jeho zakolísání. Dle mého úsudku, je takové počínání, od hlavy státu zcela nedůstojné.

9 4
možnosti
Foto

Moc jsem tento blog nepochopila. Mám ovšem pocit, že prezident si sám o nesouhlasné povšimnutí přímo říká. Při korunovačních klenotech a pod. Je to sice jenom pocit, ale i chováním (sprosté slova) si doslova negativní pozornost vyžaduje. On v Číně nejenom že nezdolával schody a byl dovezen, neměl zaplé sako a na to snad síly měl. A zase se nabízí - viróza? Je prezident, takže se na něj upínají pozorné oči všech novinářů a obávám se, že nejenom našich, ale i zahraničních. Mám hodně silné podezření, že se v negacích, ostudě apod. strašně vyžívá. A když se mu zdá, že to nemá ten správný šmrnc, tak propustí vraha a recidivistu. Prostě řečeno - má tohle rád, naše zděšení z jeho chování se mu líbí. Tak to přejme panu prezidentovi.

10 3
možnosti
VV

To mate jedno, ja si zase nevazim nekterych presidentu.

6 2
možnosti
Foto

tak horáček tomu dodal korunu. Uznejte sama, že je nevolitelný.

8 4
možnosti
Foto

:-) Nejsem sama, kdo si myslí totéž, co vy. :-)

5 4
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 30,42
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.