Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mluvíte (i nadáváte) mi z duše.;-D U alobalu se vždycky pořádně vzteknu. Dík za příspěvekR^

0 0
možnosti
LI

R^R^R^Přesně tak, alobalové roličky mě vytáčí, výrazy, které při marné snaze roli rozbalit používám, nelze publikovat. A tak jsem na ně uvalila embargo...

3 0
možnosti
Foto

:-( Nejste sama, Ludmilo, kdo používá nepublikovatelné výrazy! :-( Myslím, že by sociologové měli změnit své názory na to, proč společnost hrubne. ;-) Je to kvůli alobalu!!!

1 0
možnosti
ZH

Jo, balení některých věcí pozemšťan nepochopí. Proto si alobal vozím od Aldiho z Německa, i proto, že je trochu tlustší a netrhá se. :-)

1 0
možnosti
Foto

To už jste několikátý, Zbyňku. R^ Německý alobal. O to víc mě štve, proč ten náš, hrdě hlásající "českou cenu", je paskvil. Rv

0 0
možnosti
Foto

R^také jsem zažila něco podobného:-)

1 0
možnosti
Foto

:-) Podle reakcí tady a na facebooku si myslím, že jsme!! všichni!! zažili něco podobného. Kamarádka mi dokonce napsala, že přestala alobal kupovat, že na to nemá nervy! ;-€ Poslala jsem odkaz na tenhle blog na http://www.ceska-cena.cz. Do rubriky dotazů. Odpoví mi na můj mail. Tak uvidíme.;-)

0 0
možnosti
RP

R^Zrovna před měsícem jsem měla podobný problém, neodmotaval se tak jak má , švihla jsem s ním....za týden s trochou trpělivosti se mě konečně podařilo uvest ho do stavu aby se odmotaval celý. Příště raději koupím už ten silnější..

1 0
možnosti
Foto

Radko, ale ten silnější (na grilování) se moc nehodí, když chcete zabalit běžné věci do ledničky, nebo svačinu atd. :-( A já s ním taky švihla a pak jsem šla napsat blog! ;-O

2 0
možnosti
PK

Prožíváme stejná alobalová muka. Je to srabácké proti Vašemu úsilí reklamovat a bojovat jako lvice, ale zkusím nakoupit v Německu. Budu informovat.

1 0
možnosti
Foto

:-) Dejte vědět, Pavle. Přiznám se, že pokaždé když ho koupím, první co udělám, že ho rozdělám, abych měla klid. :-/ To je také srabácké. Rv

0 0
možnosti
PL

Nová doba si žádá nový alobal. Mají také na západě stejně tenký alobal?

1 0
možnosti
Foto

Pavle, to nevím. Ale přijde mi ponižující koupit si tenhle krám za "českou cenu" a mordovat se s ním minimálně půl hodiny.;-( Pošlu jim odkaz na tenhle blog na ty jejich stránky! !!

0 0
možnosti
Foto

Paní Ireno, taková blbost a taky mne to štve. Jenže! Ten alobal z roku 2007 byl skoro 2x silnější a dala se v něm parádně ugrilovat ryba, či cokoliv jiného. Alobal starší o 10 let je tenčí, nedobytnějsi a taky trhavější.

2 0
možnosti
PK

Tak problém tloušťky mě nenapadnul. Ale věřím. Asi využívají při výrobě stále více záporné tolerance:-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,60
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.