- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Mluvíte (i nadáváte) mi z duše. U alobalu se vždycky pořádně vzteknu. Dík za příspěvek
Přesně tak, alobalové roličky mě vytáčí, výrazy, které při marné snaze roli rozbalit používám, nelze publikovat. A tak jsem na ně uvalila embargo...
Nejste sama, Ludmilo, kdo používá nepublikovatelné výrazy! Myslím, že by sociologové měli změnit své názory na to, proč společnost hrubne. Je to kvůli alobalu!
Jo, balení některých věcí pozemšťan nepochopí. Proto si alobal vozím od Aldiho z Německa, i proto, že je trochu tlustší a netrhá se.
To už jste několikátý, Zbyňku. Německý alobal. O to víc mě štve, proč ten náš, hrdě hlásající "českou cenu", je paskvil.
také jsem zažila něco podobného
Podle reakcí tady a na facebooku si myslím, že jsme všichni zažili něco podobného. Kamarádka mi dokonce napsala, že přestala alobal kupovat, že na to nemá nervy! Poslala jsem odkaz na tenhle blog na http://www.ceska-cena.cz. Do rubriky dotazů. Odpoví mi na můj mail. Tak uvidíme.
Zrovna před měsícem jsem měla podobný problém, neodmotaval se tak jak má , švihla jsem s ním....za týden s trochou trpělivosti se mě konečně podařilo uvest ho do stavu aby se odmotaval celý. Příště raději koupím už ten silnější..
Radko, ale ten silnější (na grilování) se moc nehodí, když chcete zabalit běžné věci do ledničky, nebo svačinu atd. A já s ním taky švihla a pak jsem šla napsat blog!
Prožíváme stejná alobalová muka. Je to srabácké proti Vašemu úsilí reklamovat a bojovat jako lvice, ale zkusím nakoupit v Německu. Budu informovat.
Dejte vědět, Pavle. Přiznám se, že pokaždé když ho koupím, první co udělám, že ho rozdělám, abych měla klid. To je také srabácké.
Nová doba si žádá nový alobal. Mají také na západě stejně tenký alobal?
Pavle, to nevím. Ale přijde mi ponižující koupit si tenhle krám za "českou cenu" a mordovat se s ním minimálně půl hodiny. Pošlu jim odkaz na tenhle blog na ty jejich stránky!
Paní Ireno, taková blbost a taky mne to štve. Jenže! Ten alobal z roku 2007 byl skoro 2x silnější a dala se v něm parádně ugrilovat ryba, či cokoliv jiného. Alobal starší o 10 let je tenčí, nedobytnějsi a taky trhavější.
Tak problém tloušťky mě nenapadnul. Ale věřím. Asi využívají při výrobě stále více záporné tolerance