Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Život ukazuje , popřád to stejné. Např. nesmírně tenkou hranici, mezi solidaritou a vykořisťováním + genialitou, vzdělaností a idioctvím. Absolutně naplatí úměra, že (kterýkoliv), profesor je zárukou nosnosti rozumných názorů, podobně vzorem mravů. Stále, zde existuje cosi, co bylo nazváno Rozumem selským. Pak i ten bezdomovec - může jako člověk být nosičem rozumu a ctnosti a slušnosti. Dodávám - A je to tak v pořádku, jde o rozmanitost lidského rodu. Řídím se - Myslím, tedy jsem. Pokud jsem - Miloše Zemana nevolím, pocházím ze slušné rodiny ... (Volbu druhého respektuji) ... :-)

2 0
možnosti

Na rozdíl od vašeho kamaráda jsem tu petici četla hned, když ji zveřejnili na netu a také jsem si přečetla, kdo všechno ji podepsal. Proto mohu sdělit svůj pocit z onoho textu zceka kvalifikovaně: Lidé, kteří tento nafoukaný text sepsali, se cítí být nadřazeni svým spoluobčanům a dávají nepokrytě najevo, že kdo nesouhlasí s jejich názorem, je chamraď, vhodná nejlépe k vyhubení. Váš kamarád profesor, pokud není fiktivní, má zachovány dobré instikty a orientuje se v situaci, byť osobně nečte každou volovinu, kterou stvoří permenentní petičníci; asi má úctyhodnější zájmy.

3 0
možnosti

I kdyby ten pamflet pan profesor četl, Drahoše by volit nešel, milá paní, zpupnost nemá být výraznou vlastností žádného prezidenta

3 0
možnosti
Foto

R^tak vy jste potěšila bezdomovce a on potěšil vás-není na světě hezky?;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 30,42
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.