Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Překvapuje mne, že vy, suflérka v divadle, nepozná kdo jak mluví. Navíc jste nepřesná. Zemanovi by to komise označila jako nepravdu.

Píšete: "Novinář nemluvil jako mutant, ale měl špatně nastavený mikrofon, což během několika vteřin napravil."

-konec citace-

Novinář ČT Keblúšek mluvil fistulí (aby překřičel hluk - a jistě ze své profese víte, že vysoký hlas je slyšitelný na dálku i v hluku lépe než hlubší)... a to člověk jako Zeman může označit, že dotyčný mluvil jako mutant. Pan Keblúšek, normálně vládne příjemným barytonem.

Špatně nastavený mikrofon neměl, protože neměl žádný. Ale dostal jej (a pak teprve mluvil normálně) - jak si můžete znovu poslechnout když si příslušnou pasáž vyhledáte na internetu.

10 0
možnosti
Foto

to nemění nic na faktu že to s tím mutantem nebylo vtipné přesto se kolemstojící smáli jako by prezident řekl kdovíjakou duchaplnost-trapná estráda

8 9
možnosti
Foto

Jen, pozor, abychom neskončili přesně uprostřed! ;-)

0 0
možnosti
OK

O84t31a 83K11i34n84c

28. 1. 2018 0:42

Paní Ireno, pouze budu citovat vaše slova: Profesor Jiří Drahoš po volbách řekl, že jsme sice nezvítězili, ale zároveň jsme neprohráli. A že rozhodně nemíní ze světa politiky odejít. Jdeme dál, řekl. A to je dobře.

A díky za tato slova.

4 4
možnosti
JF

Ale paní Fuksová, chápu, že vás to vzalo, ale už je to tak, dejte si chvíli oddech a až pak rýpejte. Vždyť jinak píšete zcela příčetně. Jistě, že je národ rozdělený, třeba sparťani versus sešívaní, myslíte, že je někdy sjednotíte? A také ctitelé klasické hudby (jako moje maličkost) a ctitelé hard rocku a podobných směrů (jako můj syn), my se nechceme sjednocovat, my chceme pouze vzájemný respekt. A o to tady jde, bude-li prezidentem milovník klasiky, tak dobře, ale může mít rád i dechovku, lidovky, hip hop, Spartu nebo Slávii, případně Bohemku apod.

To hlavní je, jestli se bere za nás jako národ, nebo jen tlumočí názory shora (EU).

Třeba o tom všem ještě něco napíšete!

5 1
možnosti
Foto

Váš titulek: rozdělený na dvě půlky - t.j. jako zadní část těla a proto jsem všichni tam, kde jsme?;-)

3 2
možnosti

Tak nějak. Mohli jsme těžit z toho, že jsme srdcem Evropy. Jenomže tím, že každá politická strana se rozdělila na další a ještě menší a všichni se rvali o svá místa v politice a na ministerských postech nějak zapomněli ti námi volení na svůj lid i na to jaký jsme kdysi jako národ mívali ve světě ohlas. Ve snaze "urvat co nejvíc pro sebe" se rozprodávalo co se dalo celých dlouhých skoro třicet let ...takže není divu, že jsme tam kde jsme a ještě rozdělení. Dokud se i nadále budou řešit jen žabomyší války a politici se budou chovat jako kluci na pískovišti, co se tahají o kyblíček k sloučení národa nedojde.

2 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 30,42
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.