Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P42e53t34r 72S23k82á26c35e19l

16. 5. 2018 12:10

Pokud shrneme příspěvky v diskuzi k tomuto článku, nezbývá než vyzvat všechny voliče. Všichni, prosím, k volbám a dát hlas jen NEparlamentním stranám. Ano, již i v ANO jsou prospěcháři, kteří se výtahem (penězovody) pana Babiše dostali do horních pater politiky a zastupují tam koho jako? Takže všichni z hrušky dolů a dát možnost nové generaci, jiným lidem. Jinak se přeměn nedočkáme...R^

1 0
možnosti
OR

O96s69k75a78r 24R41a59z31á29k

14. 5. 2018 16:28

Opravdu se v 67 považujete za stařenku? Nebo jste jen zapomněla na uvozovky?

1 0
možnosti
RT

idnes.cz patří Babišovi, víte to? Stejně jako Mafra - tedy Mladá fronta a Lidovky.

ČLÁNEK NEČTU, BUDE URČITĚ POPLATNÝ MAJITELI!

1 0
možnosti
VS

A proč jste je nekoupil vy? Mohl jste si čist ve vlastním.

5 2
možnosti
JC

bohužel u nás neumí ti co prohráli unést a ctít výsledky voleb a myslí si že něco změní vyřváváním na ulicích , je to ubohost a je to o to horší že takto protestují proti výsledku voleb voliči pravice, která by z principů zásad která hlásá pravidla demokracie měla uznávat, Pokud to neumí není to demokratická pravice ale spíše to připomíná počínání levicových anarchistů . Takhle tedy pravice v dalších volbách hlasy slušných lidí nezíská. Pro mne je to jednoduché ,Babiš vyhrál tak ho proboha nechte vládnout a kritizovat či chválit tuto vládu bude možné až dle skutečných výsledků jejího vládnutí ( a zatím opravdu co kritizovat není) . Mimochodem ODS mohla výzvy ANO vyslyšet a mohli jsme mít pravostředovou vládu , ODS to neudělala a raději nechala spoluvládnout levici a tak si nyní může stěžovat jen sama na sebe a my pravicoví voliči jí tuto hloupost určitě v příštích volbách připomeneme .

14 8
možnosti
RS

R35u90d30a 39S56l84a67v57í89k

10. 5. 2018 17:39

Furt ty stejný bláboly, jak je nadiktoval Babiš...

9 12
možnosti
JM

J28a59n 98M79o40r80a79v97a

10. 5. 2018 5:10

Babiš mi byl sympatický když hnutí ANO začínalo a nemělo ještě příležitost se projevit. Od té doby se ovšem muselo chcanechca odkopat a vyšlo najevo, že:

1/ nemá dostatek kvalitních a charakterních lidí, ale především, že:

2/ tyto lidi neumí nebo nechce (vyjde to nastejno) úkolovat-kontrolovat-vyhodnocovat. Viz např. Zelienková, zejména protičeské vystupování zástupců ANO v EU (Telička, Ježek, Charanzová, Dlabajová, Jourová);

3/ pro získání moci se spojí s kýmkoliv - ČSSD je nejhorší úlet!!!

Takže pro přemýšlející lidi ANO-NE!, NE!, NE!

7 8
možnosti
MP

Kvalita a charakter je deficitem především u pana předsedy a majitele strany. Těch pár slušných lidí, co mu naletěli, postupně končí a odchází z ANO. Zůstanou ti, co umí držet hubu a krok. ANO není hnutí ani strana, ANO je Babiš a jeho poskoci. S dobrým marketingem, který mu sežralo 30% voličů.

10 6
možnosti
PVČ

Jsem takřka stejného věku, paní Fuksová, ale děkuji bohu, že nejsem tak zmatený.;-)

7 4
možnosti
ŠD

On to ještě někdo v roce 2018 Babišovi žere? Viz jeho billboardy, "makáme, snížili jsme jízdné studentům o 75%". To byla taková makačka, že na tom jeden úředníček makal max. hoďku a vyplivnul 1 stránkovou vyhlášku, která nás bude stát x miliard.

9 7
možnosti
ŠD

Babiš prozatím vůbec nic nepředvedl, čili jeho pobočka Agrofertu hnutí ANO má předpoklad spíše hlasy ztrácet, potvrzují to i nejnovější průzkumy. Jinak to, že jste nezmínila, že máme trestně stíhaného premiéra, což je hlavní důvod proč se mu politici z ostatních demokratických stran vyhýbají jak čert kříži, trošku tu vaší snůšku kazí.

8 10
možnosti
VS

Co znamená trestně stihaný? Když na vás někdo nahlásí že jste znásilnil babičku tak budete až do soudu taky trestně stihaný a všichni můžou od vás celou dobu dávat ruce pryč.

12 5
možnosti
MT

Přestal jsem číst u věty, že by ANO volili ti, co ho nevolili. To jste se asi zbláznil, ne? Ti co ho nevolili ho nikdy volit nebudou, protože narozdíl od těch voličů Babiše už dávno prokoukli...

6 16
možnosti
DC

Celá politika všech stran je svinstvo. Nevím, jestli to konečně lidi pochopí a nebudou furt řešit nesmysly. Důležitá je jen bezpečnost státu, vše ostatní jej jen politikaření o koryta. Se vší tou pravicí a levicí běžte do...

3 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 30,42
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.