Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Přečetl jsem si pár příspěvků do diskuse a je mě z toho na blití. Co vůbec chcete? Velká část zde diskutujících haní Babiše, i když ho ani neznají. Já ho také neznám, ale ten člověk chce do politiky donést něco nového a to u něj oceňuji. Co vlastně chcete, vládu zlodějů a podvodníků typu Kalousek a spol? Podívejte se na parlament, nebo senát. Kdo tam už několik let sedí a rozdává svoje nesmyslné myšlenky. Při revoluci jste řvali ́ ́už nikdy vláda jedné strany ́ ́ a jaké je skutečnost? Ano není zde vláda jedné strany, ale vláda několika jedinců, kteří mění svou stranickou totožnost podle toho, kde mají jistotu že zůstanou u koryta, to je budou se podílet třeba jenom jako poslanci na ovládání tohoto státu. Nezlobte se na mne, že použiji starou, ale pravdivou pravdu, kterou někdo kdysi vyřkl ́ ́na chudý lid musí být přísnost ́ ́. Je to asi moc nadnesené, ale bohužel pravdivé. Panu Spáčilovi vadí, že Babiš je autoritativní typ, který umí jenom poroučet. Možná má pravdu, ale když se podíváte po světě, tak všude kde chtějí s národem něco dokázat, musí být ve vedení podobný typ člověka, jinak je z toho paskvil, jako tomu bylo třeba za Sobotky, kdy se snažili poroučet ostatní a Sobotka jenom kýval hlavou jako oslík. Pokud chcete dalšího podobného oslíka, tak volte strany jako je ČSSD, Lidovci a pod.

26 21
možnosti
AV

Možná vám to ušlo, ale Babiš už v minulé vládě byl, takže rozhodně neplatí, že ho lidé "ani neznají".

A že chce do politiky dovést něco nového? Zřejmě vám rovněž ušlo, že v době, kdy tu byly ty vaše "vlády zlodějů", se AB stal miliardářem. A nyní, kdy se to začalo docela čistit, začalo být zvykem, že politici při něčem přistižení, při nejmenším odstupují, ale často jdou taky před soud, najednou přijde Babiš a snaží se to tu mít zas při starém.

Jestli vám vyhovuje, že chce "s národem něco dokázat", tj. udělat z něj "Anofertstán", musíte pořád počítat s tím, že spousta lidí přesně tohle nechce.

18 15
možnosti
AS

Andrej Babiš neumí vyjednávat, umí jen rozkazovat. Pořád si hraje na ublíženého, jak mu všici hází klacky pod nohy, ale chyba je jen a pouze na jeho straně - nikdo nemá povinnost mu odkývat všechno, co on si usmyslí. Takhle to v politice prostě nefunguje a jeho neschopnost dělat kompromisy zcela dokazuje, že on politikem není.

Má pohodlnou možnost sestavit vládu s komunistama a SPD, ale odmítá to. Žádná jiná partaj s ním nic společného mít nechce, protože jejich voliči by jim to neodpustili. Takže by Babiš měl vzít tu jedinou možnou variantu, která se mu nabízí a bude klid. Sice to bude nejostudnější koalice v Evropě, ale co si lid zvolil, to by měl dostat měrou vrchovatou. Dobře nám tak.

9 9
možnosti
JM

J56a60n 29M35o14r67a45v86a

15. 4. 2018 8:40

Babiš se svými nohsledy (Stropnický, Pelikán, Šlechtová, Jourová a pod.) předvedl takový bezcharakterní ideový veletoč, že bezcharakterní ANO je pro mně nadále nevolitelné. A z reakce okolí vidím, že nejsem sám. Nadále jen SPD nebo komunisti! Ti fakt svoje názory nemění.

1 17
možnosti
OU
AV

"Voliči jsou naštvaní už na všechno.

Kdyby byly předčasné volby, volili by ANO i ti, kteří ho nevolili a nikdy ho volit nechtěli. Volili by ho na protest, aby dopomohli Andreji Babišovi sestavit vládu levou zadní."

V tomto vůbec nemáte pravdu. Naštvaní jsou hlavně voliči ANO. Většina ostatních to kvituje s úlevou, že se zatím většina stran nenechala koupit a ANO nepodpořila. Takže vize, jak případné mimořádné volby ANO přesvědčivě vyhraje, není vůbec reálná. (Na druhou stranu se nejspíš ani o moc nepropadne, své skalní příznivce přesvědčené, jak je AB skvělý a jak mu jen ostatní házejí klacky pod nohy má, jak je ostatně vidět i v tomto blogu.)

10 12
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 3
možnosti
JB

Kdo tomuhle blábolu dává karmu? Pořád mi vrtalo hlavou, kdo to hází Babišovi, a konečně to vidím.

16 7
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 0
možnosti
PP

P18a82v15e83l 50P21e39l40c

12. 4. 2018 14:10

Nechapu co ma spolecneho nazev blogu a jeho obsah.

8 1
možnosti
Foto

Blok byl pro chytré :-).

0 0
možnosti
Foto

jestli HLASOVAT v předčasných volbách, tak jedině pro SPD [>-]

10 19
možnosti
Foto

#IMHO jestli HLASOVAT v předčasných volbách, tak jedině - Piráty EU

0 10
možnosti
PS

Jojo, chudák Andrej, tak strašně by chtěl vládnout a ti ostatní zlouni ve sněmovně mu hážou klacky pod nohy... na pohádky už jsem trochu starý.

Andrej Babiš je nejhorší premiér, jakého jsme měli. Půl roku po volbách nemáme vládu s důvěrou sněmovny a ani to nevypadá, že se ji v dohledné dobbě dočkáme. To je chyba jen a jen Andreje Babiše a hnutí ANO, vymlouvat se, źe to nejde, umí jako nikdo před ním, to je pravda, ale neříkal náhodou, že chce makat?

19 14
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 30,42
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.