Diskuse

Kdo svolával dnešní demonstrace?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RN

R64a42d54e35k 26N94o50v41a47k

31. 5. 2018 23:07

To píšete zadarmo, že, takové šílenosti by placený bloger nenapsal...

0 0
možnosti
DN

Pokud se tyto názory kolem vás omílají stále dokola, tak se pohybujete ve velmi podivné a pochybné společnosti.

2 0
možnosti
PB

P59a87v44e31l 58B96í86l73e10k

28. 5. 2018 16:34

Celkem zajímavý přehled názorů, které se kolem politické scény stále točí dokola. Nicméně každý názor má svůj protinázor a každý člověk si ho stějně musí vytvořit sám, na základě zpráv z medií, bohužel pouze z těchto zdrojů. Takže ve finále jdeme k volbám volit pouze ideologii dané strany, kterou nám v masivní kampani naservíruje. V hoším případě jdeme volit pouze, s prominutím "ksicht", který je nám nejvíce simpatický a jsme ovlivnění špínou, kterou na sebe strany v zájemně hází. Případně jdeme na truc proti většině, protože se přece nenechámě ovlivnit a chceme jít proti proudu, Naši ideu následně hájíme za každou cenu a zapojujeme se do diskuzí abychom ji dali jasně najevo a velmi neradi měníme názory na daného kandidáta či stranu. Upřímě se odpůrce AB sami sebe mohou zeptat, kolik z nich by v momentě, kdy by byl zproštěn stíhání, na něj změnilo názor? Předpokládám, že minimum, jelikož bychom si opět našli nějaký ten klacek, kterým psa být. Je to smutné, že většina voličů má jasno v tom, koho budou volit v příštích volbách, tedy pokud se zase někdo jiný nepošpiní. :-/

0 0
možnosti
RV

Technická. Volby nevyhrála žádná strana. kdyby je nějaká vyhrála, nepotřebovala by partnery do vlády a hladce by získala důvěru sněmovny.. Hnutí ano pouze získalo největší počet hlasů. Ale jeho potíž je v tom, čemu se říká koaliční potenciál, tedy ve schopnosti domluvit se.

2 0
možnosti
RS

Nepsal ten článek náhodou Mára?

0 0
možnosti
PM

Kdo nechce s Babisem do vlady, jsou to ty strany, protoze je trestne stihany. To je duvod i KDU.

1 6
možnosti
AM

krásnej PR článek, a dál?

3 0
možnosti
Foto

Většina stran, podle postoje jaký zaujímají, má hlavní myšlenku, namastit si kapsy a dělat dusno. Za tento postoj by je měli voliči při volbách řádně odměnit. Zatím tady po revoluci vidíme jen jejich vzájemné soupeření, okopávání kotníků a nevraživost.

Vytratila se však hlavní myšlenka, ta pro kterou byly do politiky voleny, práce pro stát a jeho občany, ta zanikla v té vzájemné rivalitě.

Slyšíme jak roste naše ekonomika. Co je však největší podíl jejího růstu, kdo ji tak drží nad vodou. Jsou to občané, kteří někdy i nesmyslně utrácí, ale ne vždy za své peníze, ale za ty, které si na pěkný úrok půjčí, tedy nás čeká další pěkný průšvih, který již teď začíná smrdět.Rv

3 0
možnosti
MH

Proč mně tady tento článek neustále obtěžuje pod články na idnes? Snůška blábolů podporujících Babiše. Proč tam neskáče nějaký článek, kde je popsané, jaký je Babiš lhář a zloděj?

9 7
možnosti
TM

Autor článku si nevšiml, že situaci by odblokovalo, kdyby trestně stíhaný Babiš ve vládě nebyl.

Zůstává tam, protože chce mít stůj co stůj dohled nad justicí a výkonnou mocí. To je zjevné. Jako demokrat musím uznat, že to 30% voličů nevadí. Oni i Babiš by ale měli uznat, že to těm zbívajícím 70% asi vadí.

Proto je situace se sestavením vlády taková, jaká je ...:-)

9 10
možnosti
JT

Strana, která vyhrála volby a jedná ve všem dle selské a obecné logiky je ostatním trnem v oku ale vymlouvají se na Babiše. Jejich (ne)logika je: budeme s vámi jednat když zmizíte ze světa a zakopete se 100 m pod zem, dobrovolně.

0 0
možnosti