Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O62t60a34k35a27r 84S96e47k88l

29. 11. 2018 7:17

Irenko , kéž by ....(nejen medvěd);-D

0 0
možnosti
MB

Jo, jo, hesla. Kolderovi šibenici - Dubčekovi slivovici! Se Svobodou - Za svobodu! Symboly - foto Dubčeka, onen skok z můstku koupaliště. Polibky smrti - Janžurová a Kubišová čeká. Iva předává kytici, Marta polibek. Fakt zajímavé ,Janžurka přežila. Slováci si z nás dělají srandu, po Babišovi vyslali medvěda. Klec je bude ještě hodit. Na pojem Krkavčí matky jsme si již zvykli - Pojem Čapí otec je nový. Jak ovšem Čáp vleze do klece, vlákán na med - To nechápu. Snad tam vložit nějaké Dluhopisy, nebo poukázky na Dotace ! ... :-)

1 0
možnosti
Foto

;-D a karma.

Tohle taky občas dělám a vždycky mě to výrazně pobaví.

Dnes je však zdroj zábav všude kolem dokola, stačí si jen odmyslet že to je velmi smutný humor.

A co nezklame je toto prostředí. Ať už v blozích nebo v komentech je tu zábavy kopec, alespoň mne to baví. :-)

Je tu několik stálic a zaručených zdrojů, takže v podstatě kdykoliv je potřeba, je to tu. ;-D

2 0
možnosti
Foto

,,Zákl. kom teze": kapitalizmus je založen na vykořistˇování člověka člověkem, zatím co v komunizmu je to naopak;-D Ovšem, též zapomněli na Marxovo, že kapitalizmus nezná hranic, což na rozdíl třeba od číńanů mnozí naši kom, i postkom nepochopili dodnes;-)

1 0
možnosti
IB

I15v61o 64B82o26u19š32e

28. 11. 2018 22:02

A to přitom byl Lenin ještě větší hajzlík než Brežněv...... Ještě, že se neprobudil.

4 0
možnosti
VV

Karma, vase clanky mne vzdy donuti k zamysleni. Proc ale Cesi v breznu 39 nikde nepsali a ted nevim. V minulosti bylo tech nemeckych geniu prilis mnoho,Tak teda treba Goethe probud se Hitler se zblaznil?

0 0
možnosti
Foto

Goethe by nebyl žádoucí. Mohlo by jít o narážku. Na Fausta;-) Ovšem dříve např.i V+W ,,dělaii" hunor i na tato témataR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,90
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.