Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Umíte potěšit!

Mám velké dilema.

Miluji Irenu Fuchsovou a Zdeňku Ortovou (mám vytříbený vkus) a nemůžu se rozhodnout.

Tedy můžu, ale ony jsou moc slušné aby .... však víte. :)

Naštěstí, Vy sama nebudete nikdy.

Krásný večer.

Karma.

:-)

0 0
možnosti
Foto

Každému co jeho jest :) JRS to je dobrý :D

1 0
možnosti
JR

uplne jsem se zasnila-vanoce a ja-nikde nikdo, jen chlebicky, rizky a v pyzamu koukat na pohadky..hmmm:-)a to mam svou rodinku velmi rada..ale vanoce o samote musi mit svuj puvab...dekuji za krasny clanek a preji krasne Vanoce vsem samotarum:-)

3 0
možnosti
ND

Máte pravdu, ale každý podle svého gusta 

0 0
možnosti
Foto

Nevím, paní Irenko... Sama sobě si upéct vánoční cukroví, sama sobě si nastrojit stromeček, sama sobě si zabalit dárek, sama sobě si připravit štědrovečerní večeři, sama si zazpívat koledu pod stromečkem? Smutné... Já jsem ráda, že jsme spolu s manželem, že máme děti a vnoučátka, že máme pro koho vybrat a zabalit dárečky a těšit se z toho, že jim udělají radost. A také že nás přijdou na Boží hod vánoční - a na Štěpána navštívit a společně si s nimi zazpíváme koledu. (Štědrý večer trávíme jen my dva). V Napéct několik druhů domácího vánočního cukroví mě neobtěžuje, pekla je i naše maminka - a my , děti, jsme ji při tom vždycky pomáhaly. A tatínek nám přinesl stromeček, který jsme s mladší sestrou zdobily tajně, aby byl překvapením pro naši nejmladší sestřičku. Tak si představuji Vánoce já. Ale pokud Vy máte o nich jinou představu, záleží jen na Vás jak si ji zrealizujete. Pěkný, klidný advent Vám přeji. ;-)R^

1 0
možnosti
PL

P88e74t30r 43L97a81n82g82e70r

2. 12. 2018 17:17

Pokud jste rádi sami, proč ne? Určitě by se nemělo nikomu nic vnucovat.

Já osobně nemám rád to klasické prežírací uhoněné pojetí "vánočního petiboje" - Štědrý den, dva svátky, Silvestr a Nový rok, kdy se z navštěvované stává povinnost.

Poslední roky se se sourozenci potkáváme dříve a s rodiči trávíme jen Štědrý den a krátce je navštívíme na Nový rok. Na Silvestra jsme doma. A kupodivu, všem to vyhovuje.

3 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 30,42
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.