Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J11a83n 92Z36í53m51a

2. 3. 2019 16:18

Je to trefné ale hlavně aby si na tebe nenechali zpracovat nějaký audit. Zejména Wagenknechtuv. To pak padají hlavy.Jinak - velmi hezký článek Ireno. !!

2 0
možnosti
Foto

Jééé, Františku, vy jste milý! Děkuju! V

0 0
možnosti

R^ Mohl bych vyjmenovat více než desítku mnohem důležitějších věcí, které volají po řešení, ale ty by nebyly tak lechtavě atraktivní a Piráti móóóóc potřebují, aby se o nich mluvilo; jinak jdou se svými negativy do kytek. Stačí připomenout: Bartoš - Antifa, žalování v Bruselu, muslimský šéf v centrále atd.

Je to vždy neštěstí, když se chytrý člověk chytne hloupých myšlenek.

11 0
možnosti
Foto

Miroslave, souhlasím.:-) Proto jsem to napsala. A za poslední větu vám dávám R^

4 0
možnosti

Ve čtvrtek 7.3.2019 bude zajímavá diskuze v "Máte slovo" na ČT 1. Zvou k diskuzi i "sexuální pracovnice", tak to doslova na ČT řekli. Jen si lámu hlavu, jaké hodnoty pro naše hospodářství tyto "pracovnice" vytváří. Když je to tak rozhodující odvětví pro náš stát, jak uvádí autorka co to přinese za práci ostatním lidem, stojí za úvahu získat dotace z Bruselu. Asi i v tom městě s tím mají zkušenosti, takže by nám šli na ruku. Kam jsme došli? Zdravého rozumu je nám třeba...R^

1 3
možnosti

P60e77t25r 76T98o18m21e35k

1. 3. 2019 21:22

R^R^R^ Kdyby nic jiného, umíte si někdo představit, jak by taková kontrola v nějakém erotickém klubu probíhala? To by jako ten kontrolor absolvoval akci a pak si počkal jestli dostane nebo nedostane účtenku?

2 0
možnosti
Foto

:-);-D;-) Použila jsem v blogu ke konci slovo, které tento pokus Pirátů vystihuje. Je to p......a. ;-)

7 0
možnosti
Foto

Díky vašemu článku jsem si zavzpomínal na své mládí. Do Činoherního klubu jsem chodíval pravidelně, ale ve Smečkách tehdy prostitutky nebyly. Jó vyskytovaly se jinde. Například v hotelu Jalta nebo v Perlové ulici, ale to už je hodně dávno. Současnou situaci v Praze neznám. Jednak už tam nebydlím a ani už mne to nezajímá. Stejně nejhezčí vzpomínky mám na holky z pařížské čtvrti Saint Denis. Ty nejhezčí kočky byly k mání za 100 franků. To už je ale dávná historie :-)

0 0
možnosti
Foto

:-) Jó, vzpomínky! :-) Z té vaší vzpomínky, Jiří, cítím zvláštní vůni až sem, k mému počítači!R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,38
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.