Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J83o69z71e79f 31M78a25c66h

13. 8. 2019 23:12

Co by povedal vas manzel, keby to bola este dobra koprovka?

0 0
možnosti

I76v58a45n 98M28i16n73á68ř

13. 8. 2019 13:24

Myslím, že paní autorka dělá chybu, když nepoužívá - čerstvý kopr.:-)

0 0
možnosti

Pobavilo, děkuju mockrát! :-)

0 0
možnosti
Foto

Ráda kupuji slovenské kysané zelí ve sklenici, které má na etiketě po slovensky název "kapusta." To nemá chybu... Díky za článek - nepolitcký. Nejen politikou živ je člověk... ;-) A když už koprovku, také z čerstvého kopru, anebo z vlastního, zmraženého z ledničky. R^

0 0
možnosti

Jako vždy čtivé (a nejlíp je mít nasekaný kopr v krabičce v mrazáku).

0 0
možnosti

Teda musím se přiznat, že koprovku nemusím, může za to školní jídelna a že by i kopr tenkrát byl ze Slovenska, no jo v tom to asi bude;-DR^

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS