Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No jo, tak už to někdy mezi dvěma chodí. Myslím ale, co se doma baví jen s tou němou tváří, s kocourem nebo s andulkou, by neměnily. Každý z nás máme někdy svůj "blb" den," někdy on, jindy zase já... Nestěžuji si, hezké je potom to udobřování. Kytička, pohlazení... V Pěkný, příjemný víkend Vám přeji, paní Irenko. .

0 0
možnosti
Foto

:-) Mirko, i muži mají své dny, že? ;-);-)

0 0
možnosti
Foto

To určitě (Zrovna dnes). Šel nakupovat, napučený jako "papuč." A vrátil se - jeden úsměv. (Nevím - co ho tam potkalo...) Nejlepší je pro něj jít na zahrádku. (Už šel). Vátí se domů veselý - a je rád, že je doma. Nejhorší pro něj být celý den doma (třeba kvůli cronaviru) - to je nevrlý - ja z něho. No jo- mužskký... ;-)R^

0 0
možnosti
Foto

Opr.. Myslím ale, že ti, co se doma baví jen s tou němou tváří, s kocourem nebo s andulkou, by neměnily. Atd. Díky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,90
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.