Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A naopak: Xantipa nebo Lucrezia? ;-D

0 0
možnosti

P26e16t38r 26B29u40r76i14a62n

16. 5. 2020 12:52

Dal jsem karmu za nakousnutí výbušného tématu. Ale popravdě to v manželství bývá často obráceně.

0 0
možnosti
Foto

Petře, osobně si myslím, že žen, které své manžely týrají, je daleko víc, než si myslíme. Týraní muži (psychicky i fyzicky) jsou chudáci. Žena zavolá policii, že ji zmlátil manžel a co má udělat muž? Komu se má svěřit? Ale už jsou naštěstí organizace, právníci, kteří těmto mužům pomáhají atd. Ale pořád je to těžké. Před dvaceti lety se ke mně dostal příběh muže, kterého týrala tchyně i manželka. Radil se s jistou organizací, co má dělat a pak se najednou odmlčel. Když ho asi po roce potkala pracovnice té organizace a zeptala se ho, jak se má, odpověděl, že teď už výborně. Tchyně prý zemřela a teď ho týrá už jenom manželka... :-/

0 0
možnosti
Foto

No jo, tak už to někdy mezi dvěma chodí. Myslím ale, co se doma baví jen s tou němou tváří, s kocourem nebo s andulkou, by neměnily. Každý z nás máme někdy svůj "blb" den," někdy on, jindy zase já... Nestěžuji si, hezké je potom to udobřování. Kytička, pohlazení... V Pěkný, příjemný víkend Vám přeji, paní Irenko. .

0 0
možnosti
Foto

:-) Mirko, i muži mají své dny, že? ;-);-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,59
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.