Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KJ

Jestli nejste důchodce, tak asi chodíte do práce. No a pan Špaček taky chodí do práce. Tak mu to nemějte za zlé. Na druhou stranu - etiketa sundavání roušky je poněkud směšná.

6 0
možnosti
MG

Etiketa cehokoli muze byt za urcitych okolnosti smesna - kdybych zkusil podrzet dvere a prisunout zidli kamosce, s kterou jsme pred lety propijeli vyplaty ze studentskych brigad, asi bych ji rozesmal na zbytek vecera, byt zrovna tohle je v etikete docela zaklad. Nastesti lze etiketu v neformalnich situacich odkladat i temer uplne...ale v tech formalnich to bez ni vypada stejne divne.

2 1
možnosti
JJ

I jiná pravidla etikety jsou opravdu nesmyslná a jejich absurdnost je ještě nápadnější v dnešní koronavirové době - např. údajná neslušnost nutit doma návštěvu k přezouvání.

5 5
možnosti
LU

A to si představte, jsem tuhle byl v jedné fabrice, kterou opatření drsně postihla, mají málo práce pro moc lidí, a když už, tak vyrábějí nějaké dílu pro Audi. Pro takovou hoch tudletu, v době, kdy jsou lidi nuceni šetřit a jezdit dokonce veřejnou dopravou. A když nebudou vyrábět pro Audi, pojdou hladem. To je dilema, co.

2 1
možnosti
RP

Taky jsem to viděl. Ale to je spíš chyba toho pořadu, že přednostnili etiketu před ochranou před koronavirem, než pana Špačka. Ten jen dělal to, co ho (asi) živí.

2 1
možnosti
MS

Paní Ireno, je mi strašně líto, že to musím napsat, ale co se to s Váma stalo? Podle Vás je nechutné, že někdo řeší etiketu i v této době? Vážně? A přijdete si kvůli tomu morálně na výši? Abych byla upřímná, z toho se zase trochu zvedá žaludek mně...

22 10
možnosti
MP

Tak to nemůžete brát. Autorka prostě jen neumí psát, ale strašně chce. Tak ji nechte.

1 1
možnosti
AN

A29l28e57š 68N37o81v25á49k

24. 5. 2020 19:21

Špaček-Guth-Jarkovský...co bychom si bez nich počali...:-)

3 1
možnosti
JR

J43a28n 34R98á35ž

24. 5. 2020 19:01

Rada pana Špačka o přednosti v sundávání roušek v restauraci mne hodně pobavila.

8 1
možnosti
ZD

Je divné, že Vám žaludek zvedá něco, co se Vás zjevně netýká. Píšete, že mi všichni se staráme jak vyjít a ušetřit na jídle... Stačí pochopit, že jsou logicky lidé, kteří chtějí či musí chodit do restaurací, kde se dodržování pravidel etikety žádá. A v tu chvíli je účinkování pana Špačka zcela na místě. Sama aktivně vyhledávat situace, které mi zvedají žalůdek... to se nějak jmenuje.

20 9
možnosti
AN

A80l42e92š 32N49o47v58á63k

24. 5. 2020 19:23

Jestli opravdu potřebujete pro snímání roušky rady od Špačka, je mi vás docela líto.

7 7
možnosti
Foto

Proč to dáváte znovu?

0 0
možnosti
Foto

Protože si paní Fuchsová uvědomila, že první text obsahoval většinou citace a požádala mne, zda je možno odstranit a radši napsat svými slovy a já jí vyhověl :)

2 0
možnosti
  • Počet článků 748
  • Celková karma 32,41
  • Průměrná čtenost 2345x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.