Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už mě ten "Babišův roubík" prudí. Pokud kuli hygieně potřebujete mít znetvořený ksicht, tak si jděte zaboxovat a nepotřebujete hadr. Po celodenním pobíhání po městě si můžete vybrat, buď si ten použitý hadr na podlahu přilepíte na ksicht, nebo zaplatíte pokutu, pravá Sophiina volba.

0 0
možnosti

No jo, čím déle budeme muset ten kus hadru na tváři nosit, tím víc se budou lidé zajímat o takovéto věci. (Jaký materiál, jaká barva, ...zdravotníci spíš řeší jaká třída propustnosti...)

A když to bude trvat fakt dlouho (a může se to stát, ne že ne), stane se rouška přes nos a ústa stabilním doplňkem oblečení. A protože obyčejná rouška z nějakého takového plátna, s oky cca 0,3 x 0,3 mm opravdu z virového života nezachytí skoro nic, (ale povinnost nosit zůstane, protože - mimo jiné - je přeci na rouškách tak krásně vidět, že vláda něco důležitého pro lidi dělá, mimochodem právě proto se nikdy nedozvíme skutečnou účinnost plátěných roušek, protože by to zbořilo jeden velký domeček z karet), potom se ta rouška začne řešit opravdu velmi podobně jako se už dávno v módě vyřešily ponožky, klobouky, šály, rukavice, kabelky, náušnice, deštníky, kravaty, ....

A kdo si dá do divadla na hubu roušku s gumičkama přes uši, bude společensky znemožněn :-D

Víte, aby bylo jasno, já proti nošení roušek nemám v podstatě nic, protože krom ostatního, jeden přínost přeci jen má...a to ten, že nám připomíná, že nejsme v tomto světě páni. že tu jako ostatní máme své místo, ale máme své nepřátele, proti kterým je potřeba se mít na pozoru. A ta rouška na nose mi pořád připomíná, že si mám udržovat stále čisté ruce, že nemám v obchodě zbytečně sahat na zboží které nebudu kupovat, že se i po vstupu do té restaurace (sáhl jsem na kliku) mám přiměřeně desinfikovat, že zkrátka hygiena je to, co opravdu pomáhá proti virům. Ne rouška, ta mi to jen pořád připomíná, protože bych mohl zapomenout.

2 1
možnosti
Foto

Dobře, tak na světě jsou lidé, kteří žijí z ruky do úst, dále na světě žijí lidé, kteří nemají na jídlo, pak také žijí na světě lidé, kteří nemají roušky, potud tomu rozumím, čemu nerozumím je, jak jim pomůže, když my nebudeme chodit do restaurací a už vůbec ne do těch luxusních a zahodíme roušky nebo je minimálně nebudeme barevně ladit? Tím nijak neškodíme, ale ani nepomáháme, tak v čem je problém?

5 0
možnosti

Taková karma za hloupou závist? To by mně zajímalo proč? No v každém případě je smutné naši společnost sledovat, kam je schopná klesat. A ne. Všichni opravdu neřeší jak zaplatit jídlo.

1 0
možnosti
Foto

Vám vůbec nedošlo, že tady ani trochu nejde o žádné jídlo, ať už o buřta z Lidlu, nebo o humra, že ne...?

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

J97o24s91e93f 37U28l65m98a87n

26. 5. 2020 13:18

Berte to trochu s nadsázkou, ale etiketa je v podstatě jen druh přetvářky. ;-)

4 0
možnosti
Foto

Já osobně si sundám roušku ve chvíli, kdy to já uznám za vhodné. Nad nikoho se nepovyšuju, ale ani se před nikým neponižuju. Je mi fuk, jestli jsem tím pádem "neslušný", přes moji hrdost - jen přes moji mrtvolu...

6 2
možnosti
Foto

Samozřejmě v situacích, kdy mi to zákon dovoluje...

1 0
možnosti
Foto

Tak to dopadá, když si člověk udělá živnost z lidského snobismu. Máte pravdu, z některých špačků se mi také dělá zle...R^

3 4
možnosti

A co a jak má dělat celebrita boudovic?

4 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 28,12
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.