Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Na rozdíl od mých předřečníků nemyslím, že je to trefné přirovnání, jakkoli si Vás osobně vážím. Mě to spíš připadá, jako kdyby kuna chodila postupně pro slepice do kurníku jako do supermarketu a majitel to řešil několikátou výměnou zámku na dvířkách kurníku. Kuna sice chodí dírou ve střeše (o které chovatel bohužel neví) a dvířka ani nepotřebuje, ale nechat na dveřích starý a evidentně nefungující zámek by přece bylo nerozumné. A kdo chovateli říká, že by se měl na dvířka vykašlat a začít hledat díru jinde tomu nerozumí a jen mu hází klacky pod nohy.

0 0
možnosti
Foto

Děkuju, Mirko, Petře a Jiří. V

0 0
možnosti
Foto

Paní Ireno "kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá." Opozice chtěla udělit lekci Babišovi, vládě a ministrovi Blatnému, utřela nos. Udělila ji sama sobě.... Máme nejen premiéra, který nezabodoval u všech občanů, ale i naprosto neschopnou opozici. "Udělila " si gól do vlastní branky. Počítala s tím, že komunisté vládu zachrání, ale zapomněli, že tentokrát se postaví na zadní, protož mají před volbami.. A občan zírá.... Předpokládám, že dnešek rozhodne. ( S tím psem a vlky je to drastické. V takové pozici uvázaného psa se nacházíme my, občané.... Bůh s námi...R^

2 0
možnosti
PK

Bohužel, to velmi sedí

1 0
možnosti
JS

Myslím, trefné přirovnání.

1 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,90
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.