Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Ty sms generuje automaticky počítač

0 0
možnosti
RP

Když se do google zadá to telefonní číslo, vyleze pár stránek, kde často bývá popis tohoto čísla. Pokud to je trochu profláknuté číslo od nějakého prodejce, tak to tam už většinou někdo napsal. A dá se podle toho zařídit a vůbec s tím drzým prodejcem nemluvit.

A jinak dnes už musí majitel telefonního čísla dát přímo souhlas s telefonním prodejem. Už není možné telefonní číslo "najít" náhodou třeba stahováním z nějakých kontaktů z inzerátů nebo prostě odkoupit hacknutá či "hacknutá" telefonní čísla klientů frekventovaných webů a podobných institucí a ty lidi obvolávat.

0 0
možnosti
Foto

Netreba to číslo zdvíhať a najlepšie je ho zablokovať, pekný deň.

2 0
možnosti
IL

I89v91a46n36a 21L68a95n67c41e

24. 10. 2022 12:27

Nám volají a chodí zprávy, jestli nemáme zájem prodat baráček, kde bydlíme. Prodejte si střechu nad hlavou... Někdy mám blbej den, a tak jim odpovím: dva mil. dol. a je to tady vaše. Ne nesmlouvám... Zablokuji je a další den se ozvou z jiného čísla...:-(

2 0
možnosti
DP

Občas se mi nějaká "Michaela" dovolá s tím, že jsme spolu posledně mluvily o možnostech investic. Docela zabírá věta: " A neposlala jsem vás minule do háje( nebo někam jinam)? A chcete si to zopakovat? " Následuje zablokování telefonního čísla.

4 0
možnosti
Foto

Ireno, to je šílenství... U nás je zrovna šílená bouřka... Hezkej den!:-)

0 0
možnosti
Foto

Horste, my zase máme plnej sad spadanejch jablek a to nemluvím vo listí! Zlatá bouřka!!! Ta přijde sama a sama vodejde.;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,59
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.