Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlasím se základní myšlenkou: my (myšleno předchozí generace) jsme prostě měli děti. Většinou to bylo z lásky, nebo aspoň ve stádiu zamilovanosti. Hodně nevěst bylo těhotných, ale vzali se. Ano, později se rozvedli, dnes se radši ani nevezmou. Tend trend "pořizování dětí" se mně nelíbí, nebo ho spíš nechápu. Ale to je normální :)

0 0
možnosti

Moderní rodina je on ona hypotéka a pes.

0 0
možnosti
Foto

J21a87n 49Š47i41k

14. 2. 2023 11:31

Jsme psí národ a je u nás ve srovnání se zahraničím dost přepejskováno. Jenže důchody nám pejsci nezaplatí...:-) Hezký den

6 0
možnosti
Foto

A pak, až se jim to dítko narodí (v malém bytě), neví co s velkým hatfnem, dají ho tchýni nebo do psího útulku. Chudák pes. Karma, paní Ireno.R^

0 0
možnosti

.....a až mají dítě a psa tak zjistí, že on je "gay" a ona je "to".......všichni jim pogratulují k přiznání a dítě v tom má "bordel" na celý život.

1 0
možnosti

A potom jsou tací, jako já co nemají v 45 ani kočku, protože i to je závazek a omezení ;-)

0 0
možnosti
Foto

Když pes a dítě spolu vyrůstají, stává se s dítěte dobrý člověkR^ si myslím...

6 0
možnosti

A navíc si posiluje imunitu

1 0
možnosti
Foto

Zrejme sa dnešní mladí cítia v tejto dobe neistí...

0 0
možnosti

Když jsem byl malý, byl v našem pražském paneláku v šestnácti bytech jediný pes. Ale dětí základní školou povinných celá banda, stačilo pod barákem hvízdnout na prsty a bylo nás plné hřiště.

Když jsem se před čtrnácti lety z Prahy stěhoval, byl jsem v paneláku jediný, kdo psa neměl. Dětí poskrovnu. Možná ale, že jen nebyly vidět - my jsme na rozdíl od nich neměly počítače a mobily. My jsme si spolu ještě chodili hrát.

10 0
možnosti

Bože můj... NEMĚLI jsme počítače!

0 0
možnosti

J24a63n 42K67y47š93k43a

14. 2. 2023 0:07

Je vidět, že jste ze staré školy a neumíte zachytit trend doby:

Proč chtít dítě, když máme psa?

Proč chtít psa a dítě, když můžem mít dva psy?

4 0
možnosti
Foto

No jo ale potom by neměli hejtovat seniory kvůli důchodům, když většina z nich měla dvě děti už po dvacítce.

4 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 26,94
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.