Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Proč paní píše takovou snůšku nesmyslů veřejně? Tím nehodnotim to, co propaguje, ale jakou formou.

2 1
možnosti
JS

Když má člověk strach žít s příslušníkem opačného pohlaví, tak se holt dá dohromady s příslušníkem stejného pohlaví, protože mu to připadne bezpečnější. Nebo si pořídí nějaké jiné zvířátko - domácího mazlíčka. A nebo zůstane sám.

Jsem rodu mužského, proto si netroufnu to vidět ženským pohledem. Mužským pohledem mi připadne, že to vyjde úplně nastejno, jestli se muži nechají zabít ve válkách a nebo stráví život bez partnerky. Výsledek mi připadne úplně stejný a přemnoženému lidstvu na planetě to příliš neuškodí.

0 0
možnosti
ZZ

Možná ano, možná ne, ale rozhodně jejich neodiskutovatelným plodem jsou děti.

Ty jaksi u stejnopohlavních moc nejdou, ne ?

3 5
možnosti
PM

P68e13t70r 17M50a19t66l61a97s

31. 7. 2023 18:07

Nevím,jestli to měla být ironie,ale vím,že mezi gayi je obrovská promiskuita,viz explozivní šíření AIDS.

15 5
možnosti
JK

A z toho plyne co?

2 8
možnosti
BG

Vystihla jste to dobře, paní Fuchsová. Z těch smíšených manželství si dělal legraci i jeden náš kantor na střední škole, chápali jsme už jako náctiletí dobře, o co mu jde. Jen to otočil stejně jako Vy.

Nejvtipnější na tom ale je, že někteří heterosexuálové se cítí strašně ublížení, ale jiným heterosexuálům to prostě nevadí. Ta první skupina má problém a nechce si ho přiznat. Osobně se takovými lidmi nezabývám. Nevím, proč bych se měl chovat tak, jak ti cizí lidé, ke kterým nemám žádný vztah, chtějí. Nikomu z nich nic nedlužím.

Děkuji za podporu.

3 3
možnosti
JK

Ona je těmito spory znechucena i většina homosexuálů. Těch, co za to bojují je jen pár. Ostatním je to šumafuk a spíše to pokládají za medvědí službu.

4 2
možnosti
Foto

Čau, Irenko, docela mě pobavilo, že jsi pro titulek použila tuhle „hlášku“, která ve filmu zazněla ausgerechnet z mojí huby. A protože v něm to původně měla být spíš žertovná hyperbola, vnímám celý tenhle Tvůj blog jako jistou žertovnou nadsázku, jíž si nehodláš osobovat nárok na vyjádření „jediného správného názoru“, ale spíš vyjádřit svůj osobní přístup.

1 0
možnosti
JV

J50o68s89e44f 75V36o16g91l

31. 7. 2023 12:47

"Když já jsem v blbém smíšeném manželství nespokojený(á), tak vy přece nebudete spokojení ve svém manželství stejnopohlavním?!"

Zdroj: https://fuchsova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=804643

Paní autorko, "v blbém smíšeném manželství", to jste vymyslela sama nebo Vám někdo radil? Mám si proto myslet, že v "chytrém nesmíšeném" manželství, dosáhnou všichni lidé, vytoužené, věčné spokojenosti? Bůh s Vámi, i s námi.

16 0
možnosti

Homosexualita je přirozený jev, který se vyskytuje jak u lidí, tak ve zvířecí říši. V každém případě ale jde o výrazně menšinovou záležitost a zcela jasně převažují heterosexuální svazky. Napsat tedy paušálně, že "smíšená" (rozuměj heterosexuální) manželství nedělají dobrotu, je poněkud nemístné. Nehledě k tomu, že i v homosexuálních vztazích existují problému typu nevěry, alkoholismu a pod.

22 0
možnosti
TP

Paní Fuchsová, velice se mýlíte. Alespoň když mluvím za sebe. Nevím, proč mi podsouváte něco, o čem si myslíte, že je to správně. Nemám problém s právy. Mám problém s termíny. Nechtěl bych, abych přišel do obchodu a musel zkoumat, co zrovna dnes znamená třeba rohlík. Klidně, ať si vyberou jiný termín, je mi to fuk. Vadí mi na tom všem především to, že ta správná skupina se může cítit pohoršena, ohrožována čímkoliv, opačné je to špatné. Zkuste vzít LGBT duhu a prezentovat jí jinak. Nebo oslovovat je výrazy, které považuji za dehonestující. Tak ať prosím platí pravidla pro všechny a ctí se názory na obou stranách

26 3
možnosti
  • Počet článků 748
  • Celková karma 30,09
  • Průměrná čtenost 2339x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.