Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, vše se muselo koupit už v pátek, a v pondělí ten chleba už nebyl dobrý, tak jsem si vždy v neděli upekla vlastní.

1/2 kg polohr.mouky, 2 syrové nastrouhané brambory, voda, sůl, kmín, droždí a trochu cukru. Peču ho dodnes, v současnosti se sušeným droždím, takže je to hned. Nedá se to jíst stále, je to něco mezi chlebem a vekou, ale jako nouzovka to jde.

A jinak, pečivo také mrazím a po rozmrazení  je jak čerstvé.

0 0
možnosti
Foto

Mám podobné zážitky z dětství a nyní chléb i ostatní pečivo, trůní v mrazáku stále. Ještě se jistím pekárnou a když by bylo nejhůř, chléb upeču sama;-)...bez chleba to opravdu nejde...díky R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 30,42
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.